Diari Més

El Rayo Vallecano com a local, exemple on s'ha de mirar el Nàstic

Els madrilenys, que semblaven descendits fa dos mesos, han guanyat tres dels quatre darrers disputats a casa

Tejera, durant el partit d'anada contra el Rayo.

El Rayo Vallecano com a local, exemple on s'ha de mirar el NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rayo Vallecano és l’exemple on s’han de mirar tots els equips que volen salvar la categoria. Encara que els madrilenys no tenen assegurada la permanència a la Segona Divisió A, han aconseguit fer un pas de gegant i deixar l’objectiu a un sol pas gràcies als resultats assolits a casa.

Els madrilenys, pròxim rival del Nàstic (divendres, vuit de la tarda, a Vallecas), s’han fet forts a casa i, així, han aconseguit, primer, fugir de la zona crítica i, després, distanciar-se’n. El canvi de mentalitat que ha aportat Míchel des de la seva arribada a la banqueta, el 21 de febrer, ha motivat que els jugadors del Rayo hagin entès a la perfecció que la salvació passa per casa. Bona nota en podria prendre un Nàstic que, tot i que compta amb uns grans números quan juga com a visitant, encara no ha estat capaç d’agafar-li el punt al Nou Estadi.

Els números del pròxim rival del Nàstic parlen per si sols. En els quatre darrers enfrontaments disputats a casa, el Rayo Vallecano ha aconseguit sumar tres victòries i, l’altre partit, l’ha solucionat amb un empat. En la 30a jornada de Lliga, va vèncer a l’Oviedo per, tres setmanes després (va disputar dos partits seguits fora de casa, amb victòria inclosa a Montilivi contra el Girona), empatar contra tot un Tenerife, a un gol.

La bona ratxa com a local es va allargar en la 35a jornada, amb la victòria sobre el Lugo (2-0) per, fa ni tan sols dues setmanes, vèncer al Llevant davant de la seva afició (2-1), en un duel en el qual, a més, els madrilenys van passar per damunt del rival. Actualment, el Rayo compta amb 46 punts i, un triomf, podria donar-li la permanència gairebé virtual. El Nàstic espera que aquesta victòria no l’aconsegueixin divendres.

Per intentar omplir al màxim el camp, la Junta Directiva del Rayo ha decidit premiar als 578 abonats que es van apuntar al sorteig d’entrades pel desplaçament a Alcorcón amb localitats pel partit contra el Nàstic. Els 200 que van viatjar tindran una entrada i, la resta, gaudiran de dues entrades gratis.

tracking