Diari Més

El Nàstic regala una entrada pel derbi contra el Girona a cada soci que hi vulgui dur un acompanyant

El partit, el penúltim de LaLiga 1|2|3 , es disputarà el diumenge 28 de maig a les 18 h

Imatge de la campanya promocional de la campanya iniciada pel Nàstic.

El Nàstic regala una entrada pel derbi contra el Girona a cada soci que hi vulgui dur un acompanyant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona considera transcendental el partit que ha de disputar el pròximdiumenge28 de maig contra el Girona. Serà el penúltim compromís d'aquesta lliga de Segona Aen la quall'equip grana està jugant-se mantenir la categoria.

Per aconseguir un Nou Estadi ple que donisuporta l'equip, el Gimnàstic ha iniciat una promoció adreçadaels seus socisabonats, que podran recollir una entrada de la seva ubicació al camp, completament de franc.

Aquesta promoció s'allargarà des d'aquesta tarda i fins al dia de partit. Tots els socis que vulguin anar acompanyats al partit contra el Girona podran passar per les oficines a retirar la corresponent entrada.

A partir del dilluns 22 es posaran a la venda les entrades per al públic en general, al preu habitual de la temporada: Gol15 €, Preferent20 €i Tribuna30 €. Durant aquesta setmana només podran adquirir entrades els socis, a banda de l'entrada de franc. Aquesta promoció per a socis, corresponent a la jornada 40 deLaLiga1|2|3 davant el GironaFC, està limitada a l'aforament en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

L'horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i diumenge 28 de maig, dia de partit, s'obrirà a partir de les 16 hores.

tracking