Diari Més

David Segovia: «És una llàstima que hi hagi aquesta violència en el futbol»

El jove del Morell ferit per l’impacte d’una ampolla durant el Atlètic-Reial Madrid se sincera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«És una llàstima que en el món del futbol continuï existint aquesta violència. Anar a un camp de futbol amb els teus amics i familiars i que et passi això és una pena. I més encara, entre dues aficions espanyoles». Aquest és el testimoni i el que pensa David Segovia, un jove aficionat del Reial Madrid i que va ser agredit aquest dimecres just abans de començar el partit de tornada de les semifinals de la Champions League, entre l’equip del seu cor i l’Atlètic de Madrid, que actuava com a local.

Segovia és un apassionat del Reial Madrid. És el vicepresident de la Penya Madridista El Morell, que acompanya a l’equip blanc allà on va, i és un jove molt conegut al municipi. Ell viu el futbol d’una forma sana i amb molt de sentiment. De fet, el vídeo on ell surt sagnant, que els lectors del diari poden visionar a www.diarimes.com, encara resulta més impactant si es coneix la història sencera. «Un altre home i jo estàvem protegint als nens que anaven amb nosaltres. Arribant al Vicente Calderón estava l’afició de l’Atlètic de Madrid, i ens van començar a llençar ampolles i pedres, amb tan mala sort que una ampolla de cervesa em va impactar al front. Nosaltres estàvem intentant que no caigués res als nens», va manifestar.

«És una autèntica pena, ja que no va ser el mateix. Es preocupava molt la gent per mi, però no es viu el partit de la mateixa manera», afirma, trist, el jove, el qual va trobar els millors aliats a tots els aficionats del Reial Madrid que el van acompanyar en l’aventura al Calderón que, per cert, va acabar de la millor manera per al club blanc: derrota 2-1, però pas a la final de Cardiff.«Els meus companys em van estar animant tota l’estona. També la resta d’aficionats del Reial Madrid, que van estar del meu costat en tot moment. També vaig rebre suport via xarxes socials», va dir el jove del Morell.

La gent que el coneixia es va començar a mobilitzar de forma molt ràpida. De fet, ell era a Madrid mentre que la majoria dels seus familiars, coneguts i amics eren a Tarragona. En aquest sentit, explicava que «el pitjor de tot era la preocupació que tenien els meus pares, ja que no sabien què tenia realment, què havia passat». Alguns dies després, ja està més tranquil. En l’entrevista concedida aquest diari es felicitava perquè «gràcies a Déu, només va ser un tall que va necessitar quatre punts, i estic bé».

Enregistrament per part d'un aficionat del Madrid de la entrada dels aficionats blancs a la zona del camp del Atlético i moment en què el jove morellenc va ser atés per l'impacte de l'ampolla:

David Segovia.

David Segovia: «És una llàstima que hi hagi aquesta violència en el futbol»Vicente M. Izquierdo

tracking