El Reus Deportiu buscarà la glòria europea

Els roig-i-negres disputaran la final de la Final Four contra l’Oliveirense

Els jugadors reusencs celebren la victòria.

El Reus Deportiu buscarà la glòria europeaRFEP

Un cop més, la tanda de penals ha estat protagonista per al Reus Deportiu La Fira. Després d’aconseguir el bitllet per la Final Four que ha acollit Lleida als penals contra el Porto, els d’Enrico Mariotti buscaran la glòria continental després de superar el Benfica també des del punt fatídic.

La segona semifinal començava amb el precedent del partit anterior en el que l’Oliveirense havia superat el Barça gràcies a un gol d’or. Conscients del poc temps de descans que tindria el guanyador del partit, tant Reus com Benfica han igualat forces durant tot el partit. Al final de les dues parts el 4-4 de l’electrònic condemnava el partit a la pròrroga i a una possible tanda de penals.

Amb el factor Pedro Henriques a favor, el Reus Deportiu deixava córrer el temps de la pròrroga conscients que els penals podrien caure en favor seu. Tot i així, una falta absurda de Matías Platero enviava el Benfica a la doble falta i semblava allunyar el Reus de la final desitjada. Però la carta Pedro Henriques feia el seu efecte, aturant el llançament i conduint el partit a la resolució fatídica.

Després de tres penals errats per cada equip, Nicolía aconseguia el difícil repte de batre Henriques. Joan Salvat, però, responia empatant la tanda. En l’últim llançament, Henriques feia bona la seva enorme qualitat aturant els penals negant el gol al Benfica; mentre que Albert Casanovas sentenciava amb el segon i definitiu penal dels roig-i-negres. Henriques, cedit pel Benfica al Reus, es convertia en heroi a contracor.