Diari Més

Natxo: «Hem de mantenir la tensió competitiva i no baixar la intensitat»

L’entrenador del CF Reus avisa als seus jugadors que encara no han assolit l’objectiu de la permanència a Segona A

Natxo González, a l'àrea tècnica de l'Estadi Municipal durant el Reus-Saragossa del passat diumenge.

Natxo: «Hem de mantenir la tensió competitiva i no baixar la intensitat»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus està preparat per assaltar el Nuevo Arcángel aquest dissabte i derrotar el Còrdova per, d’aquesta manera, sumar 51 punts que li donarien la permanència virtual a la Segona Divisió A.

Després de les dues darreres victòries dels reusencs, l’aconseguida al Nou Estadi (0-1) i la sumada a casa el passat diumenge contra el Saragossa (1-0), la moral de l’equip s’ha incrementat i les bones sensacions de la major part de la temporada han tornat a escena. El tècnic roig-i-negre, Natxo González, va assegurar ahir, durant la roda de premsa prèvia al duel, que «els punts són el que et permet recuperar la confiança. Hem de mantenir la tensió competitiva i no baixar gens la intensitat, ja que necessitem fer un pas més».

Aquest pas seria gairebé definitiu, ja que guanyar a Còrdova, en el duel que es disputarà a partir de dos quarts de set de la tarda, seria un pas vital de cara a la salvació. «Hem de seguir sumant, ja que si no, en algunes setmanes podem trobar-nos com estàvem feia dues setmanes. Això segueix, i tenim l’oportunitat de sumar per a aconseguir el primer objectiu», va argumentar l’entrenador.

Ara bé, el tècnic va avisar que la feina no està feta, ja que «no podem passar d’un moment d’ansietat a alliberar-nos després d’aquestes victòries, ja que cauríem en un error molt important».

Del rival, va destacar que «és un clar exemple d’equip poderós amb grans objectius a principis de temporada que ara està travessant problemes», alhora que va remarcar la gran virtut d’aquest equip, a força al darrere. «Sempre és bo destacar en alguna cosa i, en el nostre cas, és en el sistema defensiu. Sabíem que la permanència a la categoria passava per ser sòlids al darrere. Tenim números molt bons, a l’abast de pocs equips de la categoria», va sentenciar.

tracking