Diari Més

Merino aparca el seu futur fins a final de temporada

Primer, vol aconseguir la permanència amb el Nàstic

Juan Merino, al Nou Estadi.

Un altre gir a la pissarra de Merino que funciona i acaba amb victòriaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino, entrenador del Nàstic, evita parlar, de moment, sobre el seu futur a Tarragona. En ser preguntat per si hi ha possibilitats que continuï la temporada vinent a la banqueta grana, ha contestat que «això ho decidirem al final de temporada, amb les persones que hem de parlar. Tant de bo poguéssim aconseguir l’objectiu. Aquestes coses s’han de parlar a final de temporada».

Centrant-se en el seu equip, i en el partit que haurà d'afrontar aquest dissabte contra l'Oviedo al Nou Estadi (20.45 hores), l'andalús ha deixat clar que «l’equip està entrenant força bé». Ha avançat que Achille Emaná, amb problemes al turmell, és dubte de cara al duel de demà, i que Uche causa baixa. Sobre el punta, ha dit que «té problemes al genoll, en el mateix genoll que s’havia operat. Crec que la setmana vinent podrà entrar amb el grup».

També ha contestat a les possibles crítiques que està rebent, sobretot amb la forma que té de jugar el seu equip. «Estic molt content amb el treball realitzat. L’equip va fer gairebé tot el que s’havia de fer per guanyar a casa en els dos últims partits. Els jugadors m’estan defensant en el camp, i estic content amb la feina que està fent el cos tècnic. Només hem perdut quatre partits a tota la segona volta.», ha dit.

Juan Merino no signa l'empat contra l'Oviedo, ja que «l’equip sempre busca els tres punts». Per tant, sortirà a guanyar.

tracking