Diari Més

Patinatge en línia

El Club Gimnàstic aconsegueix 11 podis al Campionat de Catalunya de Freestyle

La secció de patinatge en línia també ha aconseguit 9 podis al Trofeu Internacional de Barcelona Games

Imatge dels integrants de la secció de patinatge en línia del Club Gimnàstic que van participar en les competicions.

El Club Gimnàstic aconsegueix 11 podis al Campionat de Catalunya de FreestyleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc integrants de la secció grana del patinatge en línia van sumar el passat cap de setmana fins a 20 podis. Un total d’11 els van aconseguir al Campionat de Catalunya, mentre que 9 es van aconseguir al Trofeu Internacional de Barcelona Games. En la doble cita hi van competir un total de cinc rollers, acompanyats pel seu entrenador tècnic, Alvaro Morcillo.

En aquesta cita es van poder veure diverses modalitats d’aquesta disciplina com son speed -on el patinador ha de passar els 20 cons a la màxima velocitat i sense tocar-ne cap-, salts, battle, classic -coreografia individual amb música- i jam -coreografia en parella amb música.

En el Campionat de Catalunya Judit Peñas (júnior) va aconseguir primera posició en jam, segona en clàssic i en speed i tercera en battle; Lydia Latre (infantil) va quedar primera en clàssic i en jam; Álvaro Morcillo (sènior) va quedar primer en speed; Genís Martí (juvenil) va obtenir la primera posició en salts; i Jose Martínez (infantil) va aconseguir primera posició en battle i speed i segon en salts.

Pel que fa al Trofeu Internacional Barcelona Games Judith Peña va quedar primera en jam, tercera en speed i en clàssic; Lydia Latre primera en jam i clàssic; Alvaro Morcillo tercer en speed; Genís Martí segon en salts; i Jose Martínez primer en speed i segon en salts.

Aquest any el Nàstic celebrarà una jornada de La Copa d’Espanya de freestyle a les seves instal·lacions, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’agost i on s'esperen els millors esportistes del país.

tracking