Diari Més

Natxo González i la defensa que ha de mantenir al Reus a Segona A

Miramón en el lateral dret, Benito a l’esquerre, i Melli amb Olmo a l’eix està donant els seus fruits en aquesta recta final

Jorge Miramón defensa una jugada durant la passada jornada a l'Estadi Municipal, contra el Saragossa.

Natxo González i la defensa que ha de mantenir al Reus a Segona AOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Natxo González comptava amb dues baixes en defensa de cara al derbi contra el Gimnàstic de Tarragona, ara fa dues jornades. El tècnic roig-i-negre va haver de construir una rereguarda de circumstàncies contra els de la ciutat de Tarragona, i va sorprendre a tothom.

Tot i que Alberto Benito, lateral dret titular de l’equip durant tota la temporada, estava completament recuperat, el tècnic basc va apostar per Jorge Miramón en el carril dret de la defensa. El propi Benito, amb la baixa d’Ángel, va ser l’escollit en el carril esquerre. Hi havia un altre jugador que actua en aquesta demarcació, com Migue, però Natxo va apostar pel d’Altafulla.

Amb la baixa de Pichu Atienza, molts preveien que el seu substitut fos Babic. El futbolista, que juga en qualitat de cedit, ha complert sempre que ha jugat. Però l’escollit no va ser ell. Va ser Melli. Moltes decisions que, abans del partit contra el Nàstic, podien fer preveure que els de Juan Merino tenien possibilitats de guanyar. Però no va ser així, ja que el CF Reus va guanyar al Nou Estadi (0-1).

Després d’aquest partit, tocava rebre al Saragossa. I Natxo González, entrenador que passarà a la història com al tècnic que va ascendir a l’equip a Segona A, va decidir no canviar. I també la va encertar. Davant dels aragonesos, Natxo va apostar per la defensa Miramón-Melli-Olmo Benito. Una rereguarda que, no només va complir, sinó que va brillar en un enfrontament en el qual els reusencs van guanyar, 0-1, i van deixar a un sol pas la salvació virtual, que s’acostuma a situar en els 50 punts.

La decisió de l’entrenador del CF Reus de no variar els seus plans i de confiar en els jugadors que ell creu que són millors per disputar i competir en cada partit ha portat al conjunt reusenc a ser un dels equips revelació de la categoria i a deixar al seu equip molt a prop de la salvació.

Encara resten cinc enfrontaments per concloure la temporada, cinc equips contra els quals haurà de jugar un CF Reus que té pràcticament segellat el seu objectiu. Toca visitar el Còrdova, rebre al Sevilla Atlètic, jugar al Martínez Valero contra l’Elx, jugar a casa davant del Valladolid i acabar la temporada a Almeria. Guanyant un d’aquests cinc enfrontaments, el Reus podria considerar-se equip de Segona Divisió A la pròxima temporada.

Si a Natxo González li ha funcionat aquesta defensa, no hi ha res que faci preveure que canviarà els seus plans d’aquí a que finalitzi la temporada. Alberto Benito, que a la dreta és dels millors laterals de la categoria, ha demostrat que, a banda canviada, també és un futbolista molt a tenir en compte. Miramón, mitja punta natural, s’ha adaptat perfectament en la seva nova posició. I Melli, que està al final de la seva carrera, ha demostrat que encara té molt futbol.

tracking