Diari Més

El Nàstic traspassa a Ondoa al Sevilla

El porter, que estava cedit al club andalús, signa per les tres pròximes temporades i posa punt final a la seva etapa al club tarragoní

Ondoa marxa cedit al Sevilla Atlètic a l'espera de l'arribada de dos porters

Ondoa marxa cedit al Sevilla Atlètic a l'espera de l'arribada de dos portersCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja és oficial. Feia temps que es donava per fet que Fabrice Ondoa no tornaria al Gimnàstic de Tarragona després de la seva cessió al Sevilla Atlètic, i ha estat aquest dijous quan els dos clubs han comunicat el traspàs definitiu del futbolista al club andalús.

El jugador camerunès ha convençut al club sevillista, el qual creu que és un jugador de present i, sobretot, de futur. Per aquest motiu, ha decidit realitzar una forta aposta i contractar a un jugador que no ha tingut gaire presència al filial del Sevilla aquesta temporada. De fet, Ondoa ha jugat un únic partit amb l’equip, un duel en el qual va realitzar grans intervencions, però en el qual va ser expulsat per doble targeta groga. Tot i deixar al seu equip amb deu homes, el Sevilla Atlètic va ser capaç de derrotar al Saragossa a la Romareda (1-2) a la 30a jornada de Lliga.

Ni Nàstic ni Sevilla han ofert detalls de l’operació. El cert, però, és que en el moment que Ondoa va abandonar Tarragona en direcció a terres andaluses, el club sevillà es va guardar una opció de compra d’un milió d’euros si es volia fer amb els seus serveis. El Nàstic no arribarà a cobrar aquesta quantitat íntegra, sinó que en percebrà una part. Tot i això, en un futur, podria aconseguir aquest milió d’euros en funció de certs objectius, que es podrien anar complint durant aquestes tres temporades i si es produís un hipotètic traspàs del Sevilla a un altre club.

Ondoa va fitxar pel Nàstic durant el mercat d’hivern de la passada temporada, la 2015-16, però no va arribar a tenir protagonisme amb el primer equip. Va anar convocat en alguna ocasió amb Vicente Moreno, però la seva etapa a Tarragona es recordarà, sobretot, pel seu pas pel filial, el CF Pobla de Mafumet. Allí, va començar robant-li el protagonisme a Alberto Varo, però el meta tarragoní, ara al Barça B, va recuperar la titularitat i va acabar sent el porter de Martín Posse. Ondoa, amb la marxa de Tomeu Nadal durant el mateix mercat d’hivern, es va acostumar a anar convocat amb el primer equip del Nàstic, però sempre com a meta suplent.

El futbolista ha ofert les seves impressions després del seu fitxatge. «Estic feliç i agraït al club, perquè no he participat molt i, que el club hagi decidit signar-me igualment, és una cosa molt gran i meravellosa», ha dit, afegint que «aquesta renovació és gràcies als meus companys, al cos tècnic i a José Antonio Caro, perquè m’han exigit i m’han portat al límit».

Ondoa ha reconegut que «l’impuls de la Copa Àfrica ha estat força positiu. Aconseguir una cosa tan gran i sent tan jove, al principi, no ho valores tant, però quan ho veus en perspectiva, crec que és una cosa bonica». A Sevilla hi busca «una estabilitat, perquè sóc un tipus estable, i no m’agrada moure’m cada dos per tres. Abans de la Copa Àfrica no hi havia ningú, i el Sevilla sempre ha estat aquí, ningú em donaria el que em dóna aquest club».

tracking