Esports

Les veteranes del Vogadors de Cambrils guanyen el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani

El club ja treballa preparant el Campionat d'Espanya que es disputarà els dies 27 i 28 de maig en aigües tarragonines

Imatge dels participants

Les veteranes del Vogadors de Cambrils guanyen el Campionat de Catalunya de Llaüt MediterraniCedida

Aquest passat diumenge els Vogadors de Cambrils van participar en elVIIIèCampionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani al camp de regates de Banyoles, El Pla de l'Estany. Es van presentar amb un total de 7 tripulacions en un campionat de rècord de participació amb un total de 35 tripulacions i 11 clubs participants.

En la categoria absoluta femenina,les representatsdel club cambrilenc es van classificar per la finaldesprésde guanyar la sevamànegaclassificatòria, però un error en una maniobra disputant el primer lloc les va deixar a la quarta posició final. Per altra banda, la categoria va aconseguir un tercer lloc molt disputat. L'or va arribar de la mà de les veteranesdel Vogadorsde Cambrils, imposant-se amb claredat en lamànegaclassificatòria i en la final. La tripulació masculina va aconseguir unamedalla de plata, quedant per darreredel NatacióBadalona.

Els més petits del campionat, lacategoria cadet, van aconseguir el segon lloc en la final després de repetir el resultat de la classificatòria. La tripulació de la categoria Juvenil Femení va passar per la meta en segona posició en una final molt disputada, aconseguit la plaça a lamànegafinal després de liderar la classificatòria. Finalment el Juvenil masculí va participar en la categoria Absolut masculí en la que un accident en la maniobra de cia-voga els va deixar fora de Campionat conjuntament amb Rem Badalona B.

El club ja treballa preparant el Campionat d'Espanya que es disputarà els dies 27 i 28 de maig en aigües tarragonines, en la que els Vogadors de Cambrils en són els coorganitzadors conjuntament amb el Reial Club Nàutic de Tarragona i en la que s'espera entre 600 i 800 participants de tota Espanya.