Diari Més

La «màgia» del CF Reus la posa Vítor

El portuguès deixa enrere les molèsties físiques i encadena contra el Saragossa la tercera titularitat del curs

El roig-i-negre Vítor Silva, al centre de la imatge, mira de desfer-se de Pombo, del Saragossa, en un instant del partit de diumenge.

La «màgia» del CF Reus la posa VítorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera victòria dels darrers quatre mesos a l’Estadi va tenir futbol, emoció, i també, entre els seus protagonistes, va comptar amb dos recursos de luxe. Un, el portuguès Vítor Silva, que arrencava la jugada de l’1-0 i confirmava, directament al verd, la recuperació plena de les molèsties que havia arrossegat al genoll des de la primera volta, arran del partit contra l’Osca. L’altre, Jorge Miramón, de nou al lateral dret en una posició de què ja va sortir airós al derbi –tot i la reaparició d’Alberto Benito– i que el consolida com una excel·lent peça per a la defensa.

El tècnic Natxo González, habitualment poc donat a les individualitats destacava, finalitzat el partit contra el Saragossa diumenge passat, ambdues peces entre els 14 futbolistes que van trepitjar el terreny de joc. L’entrenador roig-i-negre parlaria, en una nit lluminosa i prolífica al feu de la capital del Baix Camp, de la «màgia» que desprèn Vítor i dels «partits fantàstics» i el «positivisme» que han portat encara un pas més enllà Miramón, tot just abans de tancar una jornada que gairebé ha posat a les mans de l’equip l’objectiu de la campanya. A Vítor, la primera titularitat de la temporada 2016-17 li arribava tot just fa pocs dies, també al verd de l’Estadi, contra l’Alcorcón. El seu cas és bona mostra de la manca de continuïtat que, en una o altra línia, ha pogut condicionar al llarg del curs els plans roig-i-negres. De tornada a la disponibilitat, «la màgia que tenim és Vítor Silva. És un jugador que t’aporta una màgia que, quan ell no hi és, no la tenim. A l’hora de relacionar-se, en accions a pilota aturada. És la màgia. I quan hi ha màgia, l’equip també ho nota», apuntava Natxo González sobre el futbolista de Penafiel, i deia que «la llàstima és que no l’hem tingut fins ara, i que segur que ens hauria ajudat». En les 37 jornades disputades, Vítor Silva ha participat en una desena d’enfrontaments i ha completat fins a 435 minuts en joc, amb tres titularitats que coincideixen amb les tres de consecutives que encadena des del pas de l’Alcorcón per la capital del Baix Camp.

«Partits fantàstics» de Miramón

Miramón només s’ha perdut dos partits i acumula 2.660 minuts amb un total de 31 titularitats. De la seva feina amb la samarreta roig-i-negra, Natxo González apuntava que «compleix sempre, solventa molt bé la feina defensiva, et fa estar molt tranquil i té molt de cor en atac, anada i tornada».

tracking