Diari Més

Kiko Ramírez continuarà al Wisla Cracòvia una temporada més

Kiko Ramírez continuarà al Wisla Cracòvia una temporada més

Imatge d'arxiu de Kiko Ramírez durant la seva etapa a la Pobla de Mafumet.

Kiko Ramírez continuarà al Wisla Cracòvia una temporada mésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bons resultats assolits perKikoRamírezAl capdavant delWislaCracòvia des que se'n va fer càrrec el gener passat han fet que el tècnic tarragoní hagi firmat per una nova temporada, amb opció a una altra.

Des del gener, elWislaha encadenat sis victòries, un empat i tres derrotes, xifres amb les quals l'equip té garantida la seva presència alplayoffper entrar en competició europea i disputar el títol de lliga. Abans de l'arribada de Ramírez, l'equip només havia aconseguit set victòries en 20 partits.

El tècnic tarragoní, en declaracions al diari esportiu AS, explicava, «estic il·lusionat i molt agraït al club; en especial a ManuelJunco, per la seva confiança en mi».Juncoés el responsable de la direcció esportiva de l'entitatpolonesa. Juntament ambKikoRamírez es mantenen les persones deconfiançadel tècnic en el seu staff, el preparador físic JordiJódari l'assistent,GonçaloFeio.

KikoRamírez, de 46 anys, va debutar com a tècnic el 2010, amb la Pobla de Mafumet. Dos anys més tard i després de bons resultants amb el filial grana, va ser contractat com a tècnic del Nàstic, la temporada 2012/13. Només va estar unatemporadaal primer equip grana i després va entrenar l'Hospitalet, durant dues temporades.

tracking