Diari Més

Cordero, a punt per jugar dissabte

El jugador del Nàstic ja entrena amb normalitat

Cordero, celebrant el gol contra el Numància.

Cordero, millor jugador del Nàstic de la 26a jornada pels aficionatsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miguel Ángel Cordero és la bona notícia de la setmana. El centrecampista del Nàstic ha desaparegut de l’informe mèdic del Nàstic, i ja està disponible perquè Juan Merino el pugui alinear.

Tenint en compte la confiança que hi té en ell l’entrenador del Nàstic, serà un dels divuit convocats aquest dissabte per rebre la visita de l’Oviedo al Nou Estadi, en el partit que arrencarà a tres quarts de nou de la nit. Cordero va lesionar-se durant la derrota dels tarragonins contra l’Elx (1-3), duel en el qual ja va haver de jugar amb una màscara a la cara per una lesió anterior al seu nas, patida sis dies enrere al Sánchez Pizjuán davant del Sevilla Atlètic. A la segona meitat, el futbolista va demanar el canvi i, després de les exploracions i proves necessàries, els serveis mèdics del club van informar que patia una lesió fibril·lar de grau 2 en el bíceps femoral de la cuixa dreta. Set setmanes després, el migcampista andalús ja està a disposició de l’entrenador.

Qui també estarà disponible és Achille Emaná. El camerunès va ser el jugador descartat dels dinou que van viatjar a Cadis perquè, segons va informar el club, tenia febre i una infecció de gola. Emaná no apareix a l’informe mèdic i, per tant, no hi ha d’haver cap problema perquè el futbolista pugui jugar dissabte. Giner, amb dos dits trencats; Djetei, amb una lesió a l’adductor; i Madinda, lesionats del bíceps femoral de la cuixa esquerra, encara hauran d’esperar per tornar a jugar. Tampoc podrà actuar contra l’Oviedo Mossa, ja que el lateral esquerre està sancionat per l’expulsió que va patir a Cadis per doble targeta groga.

tracking