Diari Més

En braços fins a la gespa

L’afició va preparar una càlida rebuda al bus de la plantilla grana hores abans que la pilota comencés a rodar

L'ambient de fora del Nou Estadi era magnífic.

En braços fins a la gespaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autobús dels roig-i-negres va ser el primer en irrompre a les instal·lacions del Nou Estadi, al punt de les cinc de la tarda, en una prèvia de derbi que arrencava des de l’exterior del feu grana. Abans, fins i tot, d’accedir a les instal·lacions del Nàstic els seguidors tarragonins ja plantejaven una sonora xiulada que va acompanyar la plantilla roig-i-negra en el desembarcament a territori hostil.

Només uns minuts més tard, seguia el mateix camí que el CF Reus la comitiva grana, al capdavant de les llargues cues que van formar-se per encabir més de 12.500 espectadors al camp de futbol. L’afició esperava el Nàstic. I comptava amb un infiltrat: la mascota Nastikus que, de paisà, feia pinya amb la resta i assegurava, bromista, que «el dia 1 de maig ni tan sols jo treballo, però segur que ningú no s’estarà d’animar».

«Fins al final»

Amb el 0-1 a la butxaca, i tot i el que el resultat significa per al futur més proper del Nàstic, els incondicionals granes van tornar a esperar-se fora del Nou Estadi per acomiadar els seus jugadors i encoratjar-los en aquest compte enrere del campionat.

tracking