Diari Més

Benvinguts al derbi dels derbis

Nàstic i Reus es veuen les cares al Nou Estadi (19 hores) amb el descens en joc

Emaná, en acció.

Achille Emaná, millor jugador de la 29a jornadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És el derbi dels derbis. Perquè és el primer al Nou Estadi a Segona Divisió A. Perquè els dos equips hi arriben amb una gran necessitat de sumar punts. Perquè els dos lluiten pel mateix objectiu. I perquè serà, a banda del que passi sobre la gespa, una immensa festa futbolística perquè les aficions s'hi han bolcat completament.

No queda ni una sola entrada lliure. Tothom hi serà. El Nàstic ha estgotat totes les localitats, i el CF Reus ha venut totes les entrades que els ha facilita l'equip de la ciutat de Tarragona. Per tant, a les 19 hores, s'espera una gran festa.

Abans de començar el partit, les penyes esperaran als jugadors del Nàstic perquè, quan arribin amb l'autobús a dos quarts de sis de la tarda, no hi falti ningú. S'espera un ambient espectacular però, sobretot, que l'enfrontament es pugui produir sense incidents.

En l'apartat classificatori, el Nàstic començarà el duel en zona de descens. Els resultats del cap de setmana han traslladat als de Juan Merino a la dinovena posició de la classificació. Amb 41 punts, encara tenen un llarg camí a recórrer si tenen la intenció de continuar a la categoria de plata. La inèrcia de l'equip no és dolenta, però els conjunts de la zona baixa estan pressionant i cal sumar de tres en tres.

Pel que fa al CF Reus, són 42 punts els que té el conjunt de Natxo González. Un punt més que el rival d'aquesta tarda, i una ratxa de més de tres mesos on només ha sumat un triomf. Això sí, el quadre reusenc és dels millors equips fora de casa, i aquest és punt en el qual es recolza l'equip per intentar remuntar el vol i assolir la salvació.

Dos dubtes

Segons va detallar ahir Natxo González, Pichu Atienza i Ángel són dubte pel partit. El central, que es va lesionar contra l'Alcorcón el passat diumenge, intentarà apurar fins el final, mentre que el lateral té molèsties per alguna lesió succeïda durant els entrenaments d'aquesta setmana.

El Nàstic té tres baixes, que ja eren conegudes. El central Mohammed Djetei, que es perdrà gairebé tota la temporada, i els centrecampistes Cordero i Madinda, es perdran el duel per lesió. Per contra, Luismi i Manu Barreiro tornen a la convocatòria.

Així, l'onze que podria mostrar Merino el formarien Reina a la porteria i, en defensa, tornant a la línia de quatre, Valentín, Perone, Bouzón i Mossa (de dreta a esquerra). Zahibo, que també torna després de complir sanció, actuaria en el centre del camp al costat de Tejera, mentre que els mitges puntes serien Jean Luc, Achille Emaná i Lobato. A dalt, podria continuar Álex López.

En el Reus, Edgar Badia estarà sota pals i, si Ángel i Pichu no arriben a temps, la defensa la formarien Alberto Benito, Olmo, Babic i Migue García. Folch i López Garai seran els mitjos i, al davant, molts dubtes. Vitor es presumeix titular a la mitja punta, Querol podria caure a una banda i Miramón a l'altra. Máyor, indiscutible a dalt.

Carbia, durant un partit a l'Estadi.

Reus i Nàstic ja coneixen els horaris de la 22a jornadaOlívia Molet

tracking