Diari Més

Manolo Reina i López Garai aposten per un derbi vibrant i molt igualat

Els dos aposten per una victòria per la mínima dels seus respectius equips en un enfrontament que preveuen molt intens

A l'esquerra de la imatge, Aritz López Garai i, a la dreta, Manolo Reina, tots dos amb les seves respectives samarretes, i al Nou Estadi.

Manolo Reina i López Garai aposten per un derbi vibrant i molt igualatCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’acosta el derbi entre Gimnàstic de Tarragona i CF Reus, un enfrontament que es preveu molt intens entre dos equips que, deixant la rivalitat a banda, s’hi juguen molt. Els dos conjunts estan immersos en la pugna per la salvació, una situació que converteix el derbi en un duel on els tres punts passen a ser necessaris per a les dues esquadres.

Manolo Reina i Aritz López Garai, dos capitans dels dos equips i dos dels bucs insígnia d’ambdós clubs, es van reunir ahir al migdia al Nou Estadi per explicar les seves sensacions sobre el duel que es disputarà aquest dilluns, a partir de les set de la tarda, a un Nou Estadi que estarà ple a vessar.

Com és completament normal, als dos se’ls va preguntar per la porra del derbi. Ambdós van detallar el resultat que creuen que serà el que es donarà en finalitzar el duel, i van coincidir. Cadascú, però, tirant per al seu territori. Manolo Reina va apostar per un «1-0», mentre que el migcampista del Reus va assegurar que creu que el resultat final serà el «0-1».

Manolo Reina, futbolista que s’ha guanyat l’estima de la seva afició des del minut zero i que és un dels futbolistes amb més pes a la plantilla, va declarar que «és una setmana molt llarga, però hem de seguir en la mateixa línia que fins ara. Ens hi juguem molt, com en tots els partits fins ara, però és un duel especial, sobretot per a tota la gent que portem més temps aquí i per a tota l’afició».

El meta creu que el Nàstic s’ha de concentrar en ell mateix, i evitar pensar en el contrari, ja que opina que els seus tenen arguments per pensar que poden sumar els tres punts. «Si fem les coses bé, tindrem moltes possibilitats de guanyar», va dir.

«Després d’un any tan difícil, no podem demanar res a l’afició, ja que han estat al nostre costat en tot moment», va opinar sobre l’afició, tot afegint que «quan es parla d’un derbi, tothom posar l’alarma. Les dinàmiques no deixen de ser una anècdota».

L’empat

Finalment, va opinar sobre la possibilitat de conformar-se amb l’empat. «Bé, al final ni és bo ni és dolent. És millor que perdre. En la situació en què ens trobem no ens valen els empats i hem de sortir a fer les coses bé i a guanyar», va destacar.

També va oferir la seva opinió sobre la possibilitat de signar l’empat López Garai, el qual va declarar que «no sabria contestar. Si parléssim de l’última jornada on ens valgués l’empat, seria bo, però a aquestes alçades tot el que no sigui competir per guanyar no és bo».

El migcampista, un tot terreny que ha jugat pràcticament tots els minuts de la temporada, aposta per un duel molt igualat, en el qual guanyarà el que més intensitat hi posi. Tot i ser un duel entre dos equips veïns, un enfrontament entre dos conjunts que tenen una gran rivalitat, sobretot en les darreres temporades, el veterà López Garai aposta per rebaixar la tensió i afirmava que «no existeix ansietat. Crec que serà un partit vibrant, on dos equips s’hi juguen molt. El que millor faci el seu joc, té moltes possibilitats de guanyar».

tracking