Diari Més

Darreres 842 entrades de Preferent Superior per viure el derbi

Els socis i aficionats ja han adquirit gairebé la meitat de les 1421 inicials

Una hora abans de començar el partit, les immediacions del Nou Estadi estaven plenes d'aficionats del Nàstic.

Una afició de primera (2)Carla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que ja s’ha completat l’aforament en les zones de Tribuna, Preferent i Gols. Les darreres 842 entrades restants per vendre, a falta de 5 dies pel derbi, corresponen a la Preferent Superior.

Avui, primer dia que s’han posat a la venda les entrades de Preferent Superior, els socis i aficionats ja han adquirit gairebé la meitat de les 1421 inicials. A més a més, també s’ha completat el 100% de l’aforament de les zones de Gol Nord i Sud. L’entitat grana anima a tots els aficionats que vulguin presenciar el Nàstic – CF Reus de dilluns, que no esperin fins a l’últim moment per comprar les seves entrades.

Tots aquells socis que es vulguin acollir al 2×1 promocional, fins a un màxim de 4 entrades en total, ho poden fer adquirint dues entrades de Preferent Superior per 15€. Aquesta promoció és vàlida fins a completar l’aforament de la zona esmentada. En el cas dels no abonats, podran comprar cada entrada al preu de 15€.

D’altra banda, cal destacar que en la promoció de la Nàstic Hummel Store s’han venut un total de 321 samarretes oficials d’aquesta temporada. El clients que s’han sumat a l’oferta han aconseguit dues entrades de franc per viure el derbi al Nou Estadi. Recordem que la promoció segueix vigent fins a esgotar les entrades disponibles a la Preferent Superior.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i dilluns 1 de maig, dia de partit, s’obrirà a partir de les 17 hores. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, el dia de partit, des de les 17 hores.

tracking