Diari Més

El pitjor visitant contra el record llunyà de l'última victòria a l'Estadi

Amb les més pobres xifres de Segona a domicili, l’Alcorcón visita diumenge el feu d’un CF Reus que no guanya com a local des del 15 de gener

El davanter Máyor, en una acció amb un rival de l'Almeria.

El pitjor visitant contra el record llunyà de l'última victòria a l'EstadiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper convidat a l’Estadi no espanta. O, com a mínim, no ho fan les xifres que, fins ara, ha recollit lluny del seu feu. L’Alcorcón trepitjarà la capital del Baix Camp amb l’etiqueta del pitjor visitant de la categoria. També, però, amb tanta necessitat de sumar com hi pot posar el fet d’arribar-hi instal·lat a la vintena plaça, en posicions de descens. Amb 36 punts que en marquen dos de diferència respecte al límit de la salvació, no extraure res de la casa roig-i-negra suposaria per als madrilenys cremar un altre dels cartutxos, i un dels decisius, en aquest tram final de temporada. En el total de les 34 jornades completades, l’equip ha celebrat una única victòria. Va ser a Osca, en el partit de segona volta i a mitjans del mes de gener. David Navarro va marcar, a set del compliment del temps reglamentari, el gol que col·locava un 0-1 definitiu.

El recompte de desplaçaments deixa set punts al compte de l’Alcorcón. I tenen forma d’aquest triomf solitari i quatre empats, contra Numància (1-1) en la jornada 3, davant Sevilla Atlètic (0-0) en la 7, al terreny de joc del Nàstic (1-1) en la jornada 25 i davant Elx (0-0), en la 29, el passat 10 de març. Des de llavors, el conjunt que dirigeix Julio Velázquez, no ha tornat a puntuar més enllà dels límits de Santo Domingo. A domicili, l’Alcorcón ha rubricat sis dianes i n’ha encaixat 26. La majoria, abans d’arribar a la mitja part.

La darrera ensopegada, però, va ser a casa, i contra el Getafe. El 0-3 del passat cap de setmana ha acabat de fer saltar les alarmes i el proper oponent del CF Reus viatjarà convençut que ha de rascar alguna cosa a l’Estadi. El premi que s’hi posa en joc, però, tampoc no és poca cosa per als roig-i-negres. I és que passar per damunt de l’Alcorcón significaria posar distància amb un dels oponents en lluita per la salvació i, alhora, destacar-se d’una zona de la taula ajustada i convulsa, on qualsevol errada pot pagar-se cara al desenllaç de la competició.

Un regal per a l’afició

En contra dels de Natxo González jugarà el llast d’un reguitzell de partits sense aconseguir brindar una victòria a l’Estadi. La darrera la segellaven els roig-i-negres encara al febrer, en un duel contra l’Almeria que es resolia per la mínima. La plantilla ha centrat la setmana en demanar l’afició que mantingui l’aposta que va fer a principis de temporada i torni a omplir el feu de la capital del Baix Camp en un enfrontament crucial.

tracking