Diari Més

Barreiro i Cordero, preparats per tornar, al Colisseum Alfonso Pérez

Els dos retornaran a la convocatòria, de la qual només caurà per obligació un Zahibo que està sancionat per acumulació

Manu Barreiro, durant un entrenament d'aquesta setmana, acompanyat del preparador físic Alejandro Prieto.

Barreiro i Cordero, preparats per tornar, al Colisseum Alfonso PérezNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La convocatòria del Nàstic, si no canvia d’idea a darrera hora Juan Merino, comptarà amb un mínim de dues novetats de cara al partit que disputarà el conjunt tarragoní dissabte al Colisseum Alfonso Pérez davant del Getafe (sis de la tarda).

Manu Barreiro i Miguel Ángel Cordero, que han entrenat amb normalitat al llarg de la setmana, apunten, a més, a l’onze titular, ja que ambdós són futbolistes més que valorats per un Juan Merino que sempre ha comptat amb el concurs del centrecampista i que, a més, ha acabat entenent que el davanter gallec és imprescindible en els seus esquemes.

Miguel Ángel Cordero es va lesionar durant la derrota del Nàstic contra l’Elx al Nou Estadi (1-3), un contratemps que l’ha mantingut allunyat dels terrenys de joc més de l’esperat. El 17 de març l’andalús va patir una lesió fibril·lar de grau 1, i reapareixerà un mes i cinc dies després, una mica més tard del previst inicialment. Abans, cal recordar que el futbolista ja s’havia trencat el nas, a Sevilla, amb què no va sortir d’una lesió i va veure’s abocat a una altra.

Abans de caure en el dic sec, Cordero era indiscutible en els esquemes de Juan Merino. De fet, el centre del camp Tejera-Madinda-Cordero (abans Cordero-Luismi-Tejera) s’havia convertit en una proposta molt fiable. Com també ho ha estat l’entrada de Xavi Molina a la medul·lar, encara que el de la Canonja té moltes possibilitats de tornar a repetir a l’eix de la defensa.

Per tant, Cordero no només podria entrar a la convocatòria, sinó que amb un sistema de cinc defensors (Valentín, Molina, Perone, Bouzón i Mossa), l’andalús tindria molts números de fer-se un lloc, al costat de Madinda i de Tejera, ja que Zahibo haurà de descansar per sanció. Per la seva banda, Manu Barreiro també apunta a la titularitat. El gallec havia d’estar entre una i dues setmanes de baixa per una lesió fibril·lar de grau 1 en l’adductor esquerre, i només s’haurà perdut un partit, el de la golejada contra el Mirandés del passat dissabte. Demà, el punta tornarà a ser protagonista, i molt possiblement com a titular, encara que Juan Merino també està content amb el rendiment que li va oferir Álex López el passat dissabte, amb una gran dosi d’entrega i de lluita, tot i que sense el premi del gol.

Mossa, confiat

Mossa, lateral esquerre grana, es mostra confiat respecte a les opcions del seu equip de poder guanyar el duel o, com a mínim, de competir per poder aconseguir-ho. Així, va destacar que «les estadístiques estan aquí, i demostren que fora de casa que sabem competir».

«Defensivament ens estem mostrant forts quan juguem fora i, si sabem mantenir-nos ferms en les empentes del rival i ser solidaris en el treball, podem fer alguna cosa bona», va afegir el lateral, que tornarà a l’equip després de complir la sanció que el va impedir actuar contra el Mirandés. Sobre el Getafe, va avisar que els números dels madrilenys parlen per si sols, ja que «ells porten quatre partits sense encaixar cap gol, sabem que ens costarà molt treure alguna cosa positiva de la nostra visita allí», però ell confia a guanyar.

tracking