Diari Més

Sergio Tejera. Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Les crítiques que està rebent Merino són injustes»

El centrecampista vol quedar-se molts anys a Tarragona i creu que el club està capacitat per lluitar per l’ascens a Primera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Quina temporada la que està fent el Nàstic. Una muntanya russa de resultats i d’emocions.

—Ara estem més tranquils. Estem tenint una regularitat des que va arribar el nou entrenador, i hem de seguir.

—Què ha canviat tant de la passada temporada a l’actual perquè els resultats estiguin sent tan diferents?

—És complicat. Però la gent que ha arribat al Nadal ha aportat moltíssim, s’han adaptat molt ràpidament i ens han ajudat molt a canviar.

—Un dels que ha arribat ha estat Achille Emaná. Com ha viscut Sergio Tejera la tornada d’un futbolista que, a més, és amic seu?

—Tenia ganes de tornar. Ja ho havíem parlat molt abans que ell vingués. Ell no estava a gust al Japó. Aquí ell havia estat feliç, i nosaltres encantats de què torni. Jo em porto molt bé amb ell, hi tinc molt bona relació, i ha estat un gran fitxatge.

—Aquest cap de setmana, contra el Mirandés, va ser un goig veure al Nàstic, i també va ser-ho veure com jugava Tejera.

—Tot l’equip va estar molt bé. Em vaig sentir molt a gust, i tots aportem tot el que podem en els partits. Hem aconseguit fer una passa més endavant.

—Potser es va sentir més a gust perquè en el 4-2-3-1, amb el doble pivot, treu el millor de vostè mateix.

—Sí que és veritat que amb el doble pivot tinc més protagonisme, perquè puc venir a recollir més pilotes al darrere, però amb l’altre sistema també m’estic trobant còmode.

—Entén que hi hagi crítiques al sistema de cinc defensors de Merino?

—Sóc dels que pensa que s’ha de deixar treballar a l’entrenador. Des que ha arribat ha fet un treball excepcional, i nosaltres estem encantats amb ell, i amb el cost tècnic. Són injustes les crítiques que està rebent, i nosaltres estem còmodes tant amb el sistema de tres defensors com amb el de quatre.

—Però també és injust que el futbol es carregués a Vicente Moreno.

—Sí. Per a mi ha estat un entrenador molt important, i li tinc molta estima i molt de respecte. Li desitjo el millor. Amb ell em vaig tornar a sentir jugador, sobretot després de totes les xerrades que vam tenir.

—Per què no hem pogut veure a Sergio Tejera brillant amb 20 anys i arribant al cim?

—A base de cops vas aprenent en el camí, i crec que ara sóc millor jugador que quan tenia 20 anys.

—Aquest estiu va tenir alguna proposta per marxar. En algun moment va pensar en canviar d’aires?

—No. Va acabar la temporada passada i, al dia següent, vaig signar la meva renovació. Volia tenir continuïtat i que la meva participació no es limité només a un any.

—Fins a quan veurem a Sergio Tejera al Nàstic?

—Tinc contracte, i estic molt a gust i feliç aquí. A més, tinc a la meva família a prop, i això és molt important per a mi. Espero estar molts anys aquí.

—Després de la gran temporada que va fer el Nàstic el curs passat, creu que es pot tornar a repetir una campanya així?

—Sí. Ara estem molt centrats a aconseguir el nostre objectiu, que és la permanència, però crec que aquest equip estava capacitat per alguna cosa més, i crec que el Nàstic pot tornar a lluitar per ascendir.

Sergio Tejera s'ha convertit en un dels líders d'un Nàstic que aquesta temporada està patint molt més del que estava previst.

«Les crítiques que està rebent Merino són injustes»Cristina Aguilar

tracking