Diari Més

Natxo González: «Toca aixecar-se i il•lusionar-se»

L’entrenador del CF Reus espera aixecar el cap i plantar cara al totpoderós Llevant

Natxo González, durant un dels entrenaments d'aquesta campanya amb el CF Reus, a l'Estadi.

El Saragossa ultima un acord per fer-se amb el tècnic Natxo GonzálezOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé sense temps per lamentar la darrera derrota, a casa i a l’últim minut contra l’Osca, el CF Reus visita el camp del líder de la Segona Divisió, el Llevant (dilluns a les 19h). Natxo González ha reconegut que la patacada va ser dura però avisa que «això segueix i no para, toca aixecar-se malgrat aquella decepció».

L’entrenador roig-i-negre no ha amagat que l’estat anímic dels jugadors va quedar tocat però que durant tota la setmana han treballat per tal «d’il·lusionar-nos amb el següent repte». Precisament la il·lusió i l’estat anímic jugaran un paper molt important en la visita al camp del Llevant: « Hem de recordar experiències similars al que viurem, hem donat bones sensacions en altres escenaris complicats. Som conscients que és el líder, que estan molt per sobre de la resta i no serà fàcil però el partit ens il·lusiona».

En el sentit de recordar experiències similars, el record del partit de la primera volta és una eina per veure quines són les coses que es van fer bé i poden servir per sumar al Ciutat de València. Tot i que Natxo González ha reconegut que aquest partit «queda molt lluny», ha destacat un aspecte positiu que el seu equip ha mostrat durant tota la temporada: «Sempre hem competit molt bé i hem tingut possibilitats, mai sortim amb sensació d’inferioritat», i ha afegit que «tenim alicients suficients per afrontar el partit sense haver de recordar la primera volta».

Tot i voler destacar el bon estat anímic reusenc, Natxo González no ha amagat la seva admiració cap al Llevant, reconeixent el perill i els punts forts del conjunt valencià. Tot i perdre en l’últim partit, Natxo avisa del perill d’un equip que fa olor a Primera divisió: « Ells tenen l’objectiu pràcticament assegurat, el voldran lligar el més aviat possible i seguir aconseguint bons resultats com a locals». L’arma per tal de poder plantar cara al Llevant i convertir-se en el primer equip que aconsegueix endur-se els tres punts del Ciutat de València aquesta temorada és clara: «. Hem de fer que tinguin el mínim protagonisme amb la pilota perquè ens exigiran molt i hem d’intentar equilibrar aquesta possessió, que a ells també els toqui córrer darrera la pilota».

tracking