Diari Més

El Nàstic vol sentenciar al Mirandés

Plagat de baixes, el conjunt tarragoní té la intenció de vèncer a un equip que té pinta de Segona B

Jean Luc

Els lectors escullen Jean Luc com a millor jugador de la 12a jornadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic es juga la vida en el duel d'aquest dissabte. Els de Juan Merino saben que guanyar al Mirandés aquesta tarda (18 hores) significaria fer un cop de puny sobre la taula i deixar clar que ells volen ser un dels equips que la pròxima temporada jugui a Segona A.

L'equip tarragoní mesurarà forces amb un Mirandés que la passada setmana es va enganxar a la lliga després de vèncer a l'Alcorcón (2-0) i de presentar la seva candidatura a la permanència.

Vèncer significaria per al Nàstic allunyar-se de la zona crítica i enfonsar a un Mirandés que, de perdre, diria pràcticament adéu a la categoria de plata.

No ho tindrà gens fàcil el Nàstic, ja que Juan Merino haurà de preparar el partit amb set baixes. Per lesió, es perdran l'enfrontament Djetei, Luismi, Cordero, Madinda i Barreiro, mentre que, per sanció, no podran jugar Mossa i Juan Muñiz

Amb quatre defenses

Merino ja va avançar la passada setmana que podria haver-hi un canvi de sistema, amb què tot fa preveure que jugarà amb quatre defensors.

Tenint en compte que Manolo Reina és indiscutible, els quatre homes de darrere podrien ser, de dreta a esquerra, Suzuki, Molina, Perone i Giner. Seria aquesta una defensa completament inèdita, on Iago Bouzón seria el sacrificat a l'eix.

Per davant, Tejera és un fixe, i l'acompanyaria Zahibo. Per banda dreta, tot apunta que Jean Luc serà el titular, ja que ha entrenat molt bé al llarg de la setmana, mentre que a l'esquerra l'escollit seria Juan Delgado, si el cop que ha rebut avui durant l'entrenament no l'impedeix ser titular. A la mitja punta, Achille Emaná no té discussió i, a dalt, Álex López que va rendir a un bon nivell a Mallorca quan va sortir, seria el titular.

tracking