Diari Més

Pàdel

Ruben Peña amb Joan Pifarré, i Nikki Bowen amb Meri Matamoros, guanyadors del Challenge de TennisPark

Un total de 314 jugadors han participat a la segona cita del Challenge de Pàdel 2017

Fotografia de família a la festa d'aquest diumenge, amb els guanyadors per categories de l'Open Dades i Serveis del Challenge de Pàdel TennisPark.

Ruben Peña amb Joan Pifarré, i Nikki Bowen amb Meri Matamoros, guanyadors del Challenge de TennisParkTennisPark

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ruben Peña i Joan Pifarré s’han proclamat Campions de l’Open Dades i Serveis del Challenge de Pàdel TennisPark, en imposar-se a la parella formada per Raúl Hernández i Víctor Sans. En categoria femenina, les Campiones han estat Nikki Bowen i Meri Matamoros, que han guanyat la final a l’equip format per Lia Tomàs i Blanca Ripoll.

Pel que fa a mixtes, la primera plaça ha estat per Àlex Abelló i Marina Arjona, mentre que els subcampions han estat Anton Rozas i Xesca Barberà.

El segon Open del Challenge de Pàdel TennisPark 2017 ha seguit la tònica del primer pel que fa a participació, ja que un total de 314 jugadors i jugadores, vingudes d’arreu, s’han donat cita per jugar-lo.

El Challenge de Pàdel TennisPark, que arriba enguany a la quarta edició, està obert a socis i a no socis. Aquest 2017, dels cinc Opens programats, tres d’ells són bronzes federats, «la qual cosa suposa un clar reconeixement de la Federació Catalana de Pàdel a una competició que cada cop té més prestigi i seguidors», assenyala Xavi Pueyo, director del TennisPark. L'objectiu per aquest any és superar les 1.500 inscripcions de l’any passat. Enguany, a més,una moto Harley-Davidson 750 Street se sortejarà entre tots els inscrits al Challenge.

El Challenge de Pàdel es juga a les set pistes del Club i aquest és el calendari 2017 que encara resta:

  • 3r Open Montse Timoneda del 19 al 28 de maig.
  • 4t Open Vermut Yzaguirre, del 16 al 23 de juliol (bronze federat)
  • 5è Open FolchTime, del 10 al 17 de setembre (bronze federat)
tracking