Diari Més

Un triomf que val sis punts

Si el Nàstic derrota aquesta tarda al Mallorca (16 hores), fugirà de les brases i sentenciarà als illencs

Achille Emaná.

Achille Emaná, millor jugador de la jornadaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que el Gimnàstic de Tarragona disputarà aquesta tarda davant del Mallorca a l'Iberostar Estadi (16 hores) és més que una final. En aquesta ocasió, Juan Merino, tècnic del Nàstic, que titlla de finals tots els partits que ha disputat, té tota la raó del món.

Els tarragonins juguen contra un rival directe, un equip que pot quedar ferit de mort si no aconsegueix els tres punts. Aquesta mateixa setmana, Olaizola ha estat destituït com a tècnic del Mallorca, i ha estat substituït per Sergi Barjuán, el qual ha de guanyar gairebé tots els punts que queden per salvar-se.

El Mallorca, amb 31 punts, és un dels clars candidats al descens de categoria. I s'ho ha guanyat a pols. Tot i confeccionar una plantilla, per noms, per intentar pujar a Primera, té mig peu a la Segona Divisió B. Una situació no gaire llunyana a la d'un Nàstic que té a les seves mans la salvació, però que té per davant un calendari molt complicat.

Merino recupera a Xavi Molina després de complir sanció i perd a Djetei, que diu adéu a la temporada per lesió. Així, amb l'habitual 5-3-2 del tècnic andalús, Reina continuarà sota pals. En defensa, els escollits podrien ser, de dreta a esquerra, Lobato, Suzuki, Perone, Bouzón i Mossa. En el centre del camp, Madinda, Xavi Molina i Sergio Tejera, mentre que al davant la gran novetat serà Achille Emaná, que estarà acompanyat de Manu Barreiro.

tracking