Diari Més

El CBT disputa la final de les finals a Zamora

El duel es disputarà a les 17.30 hores

Ferran Torres, llençant a cistella.

El somni del CBT segueix ben viuJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona visita aquest dissabte Zamora en la darrera oportunitat per lluitar per la permanència. Els blaus volen oblidar la derrota patida la setmana passada al pavelló del Serrallo contra Agustinos Leclerc i preparar els tres darrers partits de la temporada. Una de les bones noticies per al CBT es que Berni Álvarez podrà comptar amb tota la plantilla al complet.

Ferran Torres va patir un cop al dit de la ma dreta durant el partit del passat dissabte i no s’ha pogut entrenar gairebé en tota la setmana, però finalment les proves han descartar qualsevol lesió de gravetat i el jugador estarà disponible per al partit d'avui. La resta de jugadors es troben en perfecta forma física per al partit. Després de visitar Zamora, al CBT només li quedaran dues jornades de lliga. Els blaus hauran de guanyar el seu partit i estar pendents del resultat del CB L’Hospitalet, que juga el mateix dissabte a casa contra el CBC Valladolid. El partit del CBT començarà a les 17.30 hores i es jugarà al pavelló Ángel Nieto de Zamora.

Per la seva banda, el Zamora arriba al partit amb la moral per els núvols després d’aconseguir tres derrotes consecutives. L’equip de Saulo Hernàndez semblava abocat al descens fa menys d’un mes, però després de guanyar a Gandia la setmana passada han empatat a victòries amb el CBT i es troben a només un triomf de la permanència. Els zamorans volen mobilitzar a la seva gent per al partit de dissabte, i durant la setmana han tret concursos i promocions destinades a omplir les graderies. Zamora és un equipo molt ofensiu, un dels millors atacs de la competició, compten amb Christopher Hansen, un dels millos anotadors de la lliga amb un promig de 16,4 punts per partit i un percentatge de 42,8% en llançaments de tres punts. El director de joc es Sangone Niang, un base que reparteix més de 4 assistències per partit i anota 12,7 punts. Solarin i Kody son les dues referències interiors. El primer es un pivot atípic per la seva poca alçada però que corre molt bé la pista. Kody es un jugador més defensiu, amb 207 centímetres d’alçada.

Berni Álvarez ha valorat el duel del dissabte com un duel «definitiu per als dos equips. Ells arriben amb una dinàmica que no han tingut en tot l’any i amb la confiança al màxim. Semblava que estaven gairebé fora de la lluita per la permanència, però han pujat el seu nivell físic i estan jugant millor».

tracking