L'equip +40 masculí del Club Tennis Tarragona, campió de Catalunya

S'han imposat a la final 5/0 contra el CT Belulla

L'equip està format per Nacho Escudero, Alberto Cebrian, Carlos Cardona, Miquel Ramos, David González, David Valeriano i Marc Mas.

L'equip +40 masculí del Club Tennis Tarragona, campió de CatalunyaCTT

L'equip +40 masculí del Club Tennis Tarragona s'ha proclamat campió de Catalunya de Tennis. Els tarragonins s'han imposat a la final al CT Belulla per 5/0. L'equip guanyador està format, íntegrament, per socis del Club: Nacho Escudero, Alberto Cebrian, Carlos Cardona, Miquel Ramos, David González, David Valeriano i Marc Mas són els jugadors que han participat durant el campionat.

El conjunt de Tarragona va perdre, únicament, dos partits en tota la competició. Els del CTT primer van deixar fora de la pugna al Farners CT. A segona ronda van eliminar a D'Aro CT per 4/1, equip (4) del quadre, mentre que a semifinals els esperaven els principals favorits CT Barcino (1), matx que va caure de la banda dels de Tarragona per 4/1. La final es va jugar al Nou Belulla, l'equip (3) del quadre, i els de Tarragona van guanyar la final 5/0.