Diari Més

Poliesportiu

Quatre tarragonins es classifiquen pel mundial de Pole Sport

L'organització de la competició nacional ha presentat la candidatura perquè Tarragona aculli el Mundial de Pole Sport pel 2018

Imatges del Campionat de Pole Sport que es celebra al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Campionat 'The Pole Challenge'Gerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 140 atletes de l’estat espanyol, Suïssa i Bèlgica han participat aquest cap de setmana a la segona edició de la competició nacional de Pole Sport, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. De tots els inscrits s’han classificat 17 esportistes pel mundial que tindrà lloc a Holanda el mes de juliol, dels quals 4 són tarragonins. Els atletes de les comarques tarragonines que aniran al mundial són Albert Amores (novice boys), Carolina Arlandez (junior), Filipi Camargo (senior men) i Erin Clark (parapole). La resta de classificats provenen de Barcelona, La Coruña i Canàries.

Els organitzadors han destacat l’èxit d’aquesta nova edició de la competició que ha doblat el nombre d’inscripcions d’atletes participants. Per altra banda també ha augmentat l’afluència del nombre de visitants. Entre públic, atletes, jurat i organització s’han superat les 800 persones. En base a aquest èxit, els organitzadors han presentat la candidatura perquè Tarragona aculli el Mundial de Pole Sport pel 2018, que tindrà lloc el juliol de l’any que ve.

Cal dir que Catalunya és una de les regions on més està creixent el nombre d’aficionats al Pole, una disciplina de gimnàstica que combina força, equilibri, elasticitat i ritme. Les escoles Art Move Studio de Tarragona (Vila-seca) i Pole Ingravity Studio de Barcelona i van rebre el premi a les «escoles motivadores» d’aquest esport. Aquests centres han portat més de 25 atletes cada una a aquest campionat.

tracking