Pàdel

La reusenca Ari Sánchez guanya el seu primer torneig del World Padel Tour

Juntament amb la madrilenya Martita Ortega es van imposar a algunes de les millors parelles del circuit

Ari Sánchez i Martita Ortega s'abracen després de guanyar la final.

La reusenca Ari Sánchez guanya el seu primer torneig del World Padel TourWorld Padel Tour

La reusenca Ari Sánchez i la seva parella, la madrilenya Martita Ortega, es van imposar al Santander Open de pàdel, que va tenir lloc del 26 de març al 2 d'abril, guanyant a algunes de les millors parelles del World Padel Tour per primera vegada contra tot pronòstic. Les joves, nascudes el 1997, van arribar a la primera semifinal i a la primera final de la seva carrera, i van poder endur-se el seu primer torneig imposant-se aEli Amatriain i a Patty Llaguno amb un 6-4 i un 7-6.

La reusenca i la madrilenya no van cedir cap set durant el torneig. Van patir per poder-se endur-se el tie break del 7-6 de la final, on van tenir diverses boles de set en contra. Però finalment, amb un joc amb molta qualitat i efectivitat, van poder endur-se aquest primer torneig. «Estem molt contentes. Han estat les meves primeres semifinals, la primera final i el primer torneig guanyat, i a més amb la Marta, que és com una germana per mi perquè ens coneixem des de petites», assegurava Ari Sánchez després de la victòria. El vídeo següent mostra els millors punts de la final i la valoració de les joves jugadores després d'haver-se imposat a Eli Amatriain i a Patty Llaguno: