Al Vendrell se li escapa el triomf en el darrer sospir

Els de Jordi Garcia acaben empatant (4-4) a Alcobendas

Els vendrellencs, rebent instruccions.

Al Vendrell se li escapa el triomf en el darrer sospirCE Vendrell

El Moritz CE Vendrell va empatar (4-4) aquest dissabte al vespre en la seva visita a Alcobendas i es manté sisè a la classificació.

L'Alcobendas va estrenar el marcador quan només s'havien jugat 20 segons de partit amb un gol de Marcos López. El mateix jugador va fer el 2 a 0 al minut 13.

El Vendrell havia de reaccionar, i ho va fer amb un gol de Marc Navarro al minut 18 i, amb el 2 a 1, es va arribar al descans.

Ja a la segona part, al minut 29, César Candanedo va fer el tercer dels locals. Seguidament, Marc Navarro va tornar a superar Martín Rodríguez per retallar distàncies i, en el 34', Jordi Ferrer va ser capaç d'empatar el partit.

En el darrer minut, el Vendrell es va poder avançar en el marcador, amb gol de Roger Rocasalbas, però l'Alcobendas va posar cinc jugadors a pista i va aconseguir empatar a pocs segons per al final, amb gol de Marcos López que va fer un hat trick.

El proper diumenge 9 d'abril, a les 18 hores, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Noia Freixenet en la 24 jornada de l'OK Lliga.