Diari Més

Merino: «A aquesta afició només se li poden agrair coses»

L'entrenador del Nàstic avisa que el duel de diumenge contra l'Almeria és vital

Juan Merino, al Nou Estadi.

Un altre gir a la pissarra de Merino que funciona i acaba amb victòriaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Faig una crida a l’afició. A aquesta afició només se li poden agrair coses. El seu comportament ha estat molt solidari i respectuós. Sempre ha aportat coses a l’equip». D'aquesta manera, Juan Merino, entrenador del Nàstic, ha reclamat l'ajuda dels seus de cara al transcendental duel d'aquest diumenge, al Nou Estadi, contra l'Almeria (12 hores).

El tècnic grana, que ha reconegut que «la lesió de Luismi és més greu del que pensàvem al principi» i que «estarà tres setmanes més de baixa», ha avançat que Mohammed Djetei no ha entrenat avui «per precaució», ja que porta càrrega a les cames a causa dels compromisos internacionals.

Sobre el duel, ha comentat que «el partit de l’Almeria serà molt difícil. Venim de dos partits enrere on semblava que seria més factible guanyar a l’Elx que fer-ho contra el Valladolid, i vam acabar vencent en aquest últim».

Ha avisat que l'Almeria serà perillós per la situació en la qual es troba. «Tots els equips que estem aquí és per alguna cosa. Tots volem sortir de les posicions de descens, però a mi la plantilla de l’Almeria m’agrada», ha dit.

tracking