Antonia Royo, del Club Atletisme Tarragona, campiona de Catalunya de 10.000 metres llisos

La marca de l'atleta és un nou rècord del club tarragoní

Royo amb la medalla d'or aconseguida.

Una atleta del Club Atletisme Tarragona, campiona de Catalunya de 10.000 metres llisosClub Atletisme Tarragona

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Antonia Royo Fabregat s'ha proclamat, aquest cap de setmana, campiona de Catalunya de 10.000 metres llisos en pista en la categoria F-50. Royo ha aconseguit la victòria en el marc del Campionat de Catalunya, disputat aquest dissabte al Camp d'atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramanet. Royo va finalitzar la cursa amb un registre de 49 minuts, 4 segons i 29 centèssimes, marca que constitueix un nou rècord del club tarragoní.

En el mateix campionat, Fernando Flores va ser quart en la cursa de categoria M-45, amb un temps de 36 minuts i 47 segons, mentre que José F. Garcia Navarrete va ser vuitè, amb 38 minuts, 55 segons i 40 centèssimes.