Diari Més

El CBT visita a un Cambados en estat de gràcia

Els blaus són a una victòria de l'Hospitalet, que marca la permanència, encara que hi tenen perdut l'average

Marc Giménez, durant el partit del passat dissabte contra l'Albacete.

El CBT visita a un Cambados en estat de gràciaJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Partit molt difícil per al Club Bàsquet Tarragona aquest cap de setmana. Els tarragonins es desplacen a Cambados en el viatge més llarg de la temporada per jugar contra Xuven Cambados a les 18 hores.

Una jornada més, Berni Álvarez no podrà comptar amb Orion Outerbridge. El jugador americà segueix recuperant-se d'un esquinç de grau 2 que es va fer en el seu turmell dret fa quatre setmanes en la visita a Valladolid. L'evolució és bona, però el jugador no forçarà per preparar-se per al següent partit. La resta de jugadors han entrenat amb normalitat i estaran a la disposició del tècnic.

El CBT busca una victòria en una pista molt difícil que li permeti seguir lluitant per apropar-se a CB L’Hospitalet i sortir dels llocs de descens. Ara mateix, el CBT està a una victòria dels barcelonins a la classificació, però l'average és favorable a l'equip del Llobregat, per la qual cosa el CBT haurà de guanyar dos partits més que el seu rival per superar-li en la classificació. Aquesta setmana el CB L’Hospitalet visita la pista del Zornotza.

El Xuven Cambados és l'equip més en forma de la lliga. Suma vuit victòries consecutives i busquen la primera posició de la classificació, la qual cosa li donaria l'ascens directe a LEB Or.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, és conscient que «és el partit més difícil que ens queda de la temporada. Primer, perquè ells estan amb confiança després de les vuit victòries seguides, en les quals a més han guanyat i arrasat a rivals de la part alta i, segon, pel tipus de joc i jugadors que tenen». En aquest sentit, Berni Álvarez ha lloat el joc de Xuven Cambados: «Juguen amb un ritme altíssim, possessions curtes, situacions senzilles de joc però amb molt bona execució i percentatges alts».

tracking