Diari Més

Merino: «Vam faltar al respecte a l'Elx»

L'entrenador del Nàstic demana més equilibri defensiu als seus

Juan Merino

Juan MerinoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino, entrenador del Nàstic, ha reconegut que el seu equip no va estar bé contra l'Elx, parla de falta de respecte al rival i no centralitza tota la culpa en Lobato, que no va estar gaire encertat. «L’altre dia vam tenir errades individuals. Cristian Lobato no va estar bé, i venia d’oferir un rendiment mínim a Sevilla. Vam faltar el respecte a l’Elx. Creiem que li hem de marcar dos o tres gols... L’equip ha de tenir un equilibri defensiu», ha manifestat en la roda de premsa prèvia al duel contra el Valladolid.

En ser preguntat per què no va realitzar cap substitució a la primera meitat, ha contestat que «quan he de fer un canvi, el faig. Veia que l’Elx estava sent superior, però no tinc cap vareta màgica. Mentre veus l’errada, potser no és el canvi de jugador, però sí de l’equip en conjunt».

«Va ser el pitjor primer temps des que estic aquí. S’assembla a la segona meitat del partit contra l’UCAM», ha sentenciat sobre la derrota contra els il·licitans.

Sobre el canvi d'Emaná a la primera meitat, ha assegurat que «Achille és un jugador com qualsevol altre per a mi. És l’entrenador qui decideix quan juga i quan se’l substitueix»

Durant l'entrenament d'aquest matí, s'ha produït una picabaralla entre dos futbolistes. Hi ha hagut tensió entre Iago Bouzón i Juan Delgado per una acció durant la sessió, però no ha anat a més. «Quan hi ha ‘roce’, pot passar. No volem que succeeixi, però es nota que hi ha intensitat i competitivitat», ha explicat Merino.

tracking