Diari Més

El Valladolid s'ha empetitit al José Zorrilla amb l'arribada del 2017

El rival del Nàstic de dissabte a casa va perdre l’últim partit 0-4 contra el Llevant, i venia d’empatar contra el Lugo i el Tenerife

Una imatge del Nàstic-Valladolid de la primera volta.

El Valladolid s'ha empetitit al José Zorrilla amb l'arribada del 2017Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No serà fàcil, gens fàcil, tornar a Tarragona amb un resultat positiu. Però el Nàstic ho intentarà. L’equip que entrena Juan Merino juga aquest dissabte (quatre de la tarda) al José Zorrilla davant del Valladolid, un equip en alça però que ha demostrat tenir un punt dèbil. Aquest, és el seu propi camp. No són estables a Zorrilla des que va començar el 2017. Els val·lisoletans, que estan lluitant per les posicions de promoció d’ascens a Primera Divisió, han vist com els seus resultats davant de la pròpia afició han empitjorat des de fa algunes setmanes.

És una de les poques esperances a les quals s’hi pot agafar un Nàstic que la passada setmana va mostrar la seva pitjor cara i que va caure 1-3 contra l’Elx després d’una nefasta primera meitat i d’una segona part que, tot i no ser bona, els va permetre somiar gràcies a una bona falta botada per Tejera i desviada pel porter rival i a un pal de Mossa a la sortida d’un córner.

El Valladolid va sortir golejat en el darrer partit que va disputar a casa. El Llevant, líder indiscutible de la categoria de plata i equip que militarà a la Primera Divisió la pròxima temporada si no passa res d’estrany, va vèncer als castellans 0-4 al seu camp en un partit en el qual el Valladolid no va tenir ni temps per poder respirar. L’anterior duel que els val·lisoletans van jugar a camp propi va acabar amb empat a un gol, i el rival era el Lugo, un altre dels que volen acabar entre els sis primers per poder disputar la promoció.

Dues setmanes abans, el Tenerife va esgarrapar un punt del José Zorrilla després del seu empat sense gols, una igualada que va trencar l’anterior bona ratxa d’un Valladolid que arribava a aquest duel després de guanyar tres partits seguits (5-0 contra el Mirandés, 1-0 davant del CF Reus i 2-1 contra el Rayo Vallecano).

Tot i això, els castellans eren un equip que havia estat confeccionat per lluitar per l’ascens directe a la màxima categoria del futbol espanyol. Com succeeix amb molts conjunts a la categoria de plata, les expectatives no s’acostumen a complir i l’equip de Paco Herrera només té en ment sumar els tres punts davant del Nàstic per seguir somiant amb l’ascens de categoria.

tracking