Diari Més

Poliesportiu

El CN Tàrraco acull un Open Solidari d'Aikido a favor de La Muntanyeta

Serà diumenge d'11 a 13 hores

L'Aikido es vol donar a conèixer.

El CN Tàrraco acull un Open Solidari d'Aikido a favor de La MuntanyetaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Catalana Aikido Dento Iwama Ryu ACADIR celebra el seu desè aniversari i ho vol fer d’una manera molt especial. És per això que, entre els diversos actes programats, s’ha organitzat un Open Solidari d’Aikido a favor de La Muntanyeta, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, per tal de donar a conèixer aquesta art marcial de defensa personal.

L’Open Solidari tindrà lloc el proper diumenge 26 de març, d’onze del matí a una del migdia, al Club Natació Tàrraco, i està obert a totes les persones que vulguin conèixer aquest art i, fins i tot, practicar-lo. L’entrada-donatiu és de cinc euros i, entre tots els assistents, se sortejarà una obra d’art de Pep Civit. Hi podrà participar qualsevol persona a partir dels 14 anys.

Tot i que l’entrada donatiu es pot fer el mateix dia, per a una millor organització de l’activitat, els interessats a assistir-hi han d’enviar un mail a comunicacio@appctarragona.org.

L’Aikido és una art marcial de defensa personal inspirada en la filosofia de la no-violència i creada pel mestre japonès Morijei Ueshiba.

tracking