Diari Més

El Saragossa ultima un acord per fer-se amb el tècnic Natxo González

El club aragonès es trobaria a prop de tancar l’entesa amb l’entrenador del CF Reus, qui no ha renovat i diria adéu amb brillants registres i a Segona A

Natxo González, durant un dels entrenaments d'aquesta campanya amb el CF Reus, a l'Estadi.

El Saragossa ultima un acord per fer-se amb el tècnic Natxo GonzálezOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Natxo González és l’aposta del Saragossa per rellevar el tècnic César Laínez de cara a la temporada vinent. L’entitat aragonesa ha estat mantenint, al llarg de les darreres setmanes, contactes per fer-se amb l’entrenador vitorià pensant en la 2018-19 i es trobaria ara ultimant una entesa en aquest sentit tot i no haver-la tancat encara, segons publicava ahir, i en la seva edició de paper, El Periódico de Aragón. En cas que l’operació acabés materialitzant-se, l’actual entrenador del CF Reus deixaria enrere l’entitat amb un bagatge envejable, brillants xifres i l’ascens històric a la Segona Divisió A que el col·loca com l’únic que ha aconseguit dos salts de categoria amb la primera plantilla roig-i-negra en tota la història. Les intencions del Saragossa transcendeixen, amb tot, en un moment certament delicat per a l’equip de la capital del Baix Camp, amb la permanència encara joc i al desenllaç d’una dinàmica de vuit jornades consecutives sense victòria que, tot just aquest diumenge, tocava a la fi i trencava 14 mesos d’imbatibilitat del Tenerife (0-1) a l’escenari de Heliodoro Rodríguez López.

El tècnic roig-i-negre finalitzava contracte, el qual ja ha ampliat dos cops –després del play-off que el Racing de Ferrol va trucar i, de manera automàtica, en consumar l’ascens–, el proper 30 de juny i, tal com apuntava el mateix rotatiu ahir, hauria pres la determinació de no renovar. El Saragossa el vol, si roman a Segona, perquè Laínez, qui agafava les regnes de l’equip com a relleu del destituït Raúl Agné fa poques hores, voldria seguir dedicant-se al futbol formatiu igual com feia fins ara i hauria acceptat el càrrec «només per tres mesos, sense mirar més enllà» i «com un favor que van demanar-me».

Puntal del projecte

Al CF Reus, el conseller delegat Joan Oliver s’ha referit en més d’una ocasió a Natxo González com el puntal del projecte que va arrencar amb la conversió en SAD, tot i que el propi entrenador es mostrava sempre molt prudent a l’hora de parlar públicament de la seva continuïtat, fins i tot després de celebrar l’accés al futbol professional. Sigui un o altre el futur que espera al vitorià un cop hagi completat les 42 jornades d’aquesta estrena roig-i-negra a la plata, les dues etapes que acumula al club li han servit per trencar registres i per donar lloc –i també gaudir, tal com ell mateix confessava, en el marc d’una professió «que acostuma a deixar poques satisfaccions»– al millor moment que ha viscut mai l’equip de «casa meva».

Les mateixes aptituds que van convertir el CF Reus en el novell revelació, que van situar Reus al mapa del futbol en una primera volta impecable i que han obligat la direcció esportiva a esforçar-se per retenir jugadors amb una oferta de renovació damunt la taula haurien posat, també, al punt de mira del Saragossa de Segona el mateix Natxo González. Des del club roig-i-negre no es pronunciaven ahir, amb tot, sobre la informació avançada per mitjans aragonesos.

tracking