Diari Més

Manu Barreiro toca a la porta

El davanter gallec apunta a la titularitat aquest dissabte a Valladolid gràcies a la seva punteria en els darrers partits

Manu Barreiro celebra un gol al Nou Estadi.

Manu Barreiro celebra un gol al Nou Estadi.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hora de Manu Barreiro ha arribat. El davanter gallec del Gimnàstic de Tarragona ha esperat pacient la seva oportunitat, però les seves darreres actuacions, concretament el seu encert de cara a porteria, el pot ajudar a tornar a la titularitat amb Juan Merino. El punta és, a dia d’avui, un dels màxims candidats a ocupar una de les dues posicions de la davantera a l’Estadi José Zorrilla davant del Valladolid.

El mal partit que va realitzar el Nàstic aquest divendres contra l’Elx, al Nou Estadi, tindrà conseqüències, i aquestes arribaran en forma de canvis a l’alineació. Més d’un i més de dos. I un dels dos davanters podria caure. Tot apunta que Achille Emaná no repetirà titularitat. L’africà va ser un dels dos futbolistes substituïts contra els il·licitans aquest divendres. L’altre va ser Gerard Valentín, que va notar molèsties i l’entrenador gana va decidir actuar d’immediat. La primera meitat contra l’Elx va ser dolenta, molt dolenta. En el segon acte, el Nàstic va intentar solucionar els primers 45 minuts, però ja era tard. El fet que un dels dos sacrificats per Juan Merino fos el gran dels Emaná i que el substituís, tot i que l’equip necessitava davanters al camp, pot ser un indicatiu del que farà l’entrenador del Nàstic aquest divendres, en el duel que es disputarà a partir de les quatre de la tarda.

I Manu Barreiro, callat, treballant i picant pedra s’ha guanyat el dret a arrencar des de la titularitat. El punta gallec, fitxatge estrella del passat mercat d’hivern, no ha gaudit fins ara de les oportunitats que tothom pensava que tindria. Ha disputat deu enfrontaments des de la seva arribada a Tarragona, però en només tres ocasions ha aconseguit fer-ho com a titular. Va debutar en l’onze inicial davant del Tenerife, al Nou Estadi, però va ser expulsat per la polèmica de les canyelleres, i va haver de descansar durant la 21a jornada. A Lugo i a casa, contra l’Osca, també va ser titular, però va acabar substituït. Des de llavors, sempre ha jugat, però des de la banqueta. Sis estones que l’han servit per marcar dos gols. El primer, en el duel al Nou Estadi contra el Còrdova, quan el marcador ja assenyalava el minut 93. L’altra diana, aquest passat divendres, davant de l’Elx. Mentre que el gol contra els andalusos va servir per sumar tres punts, el de l’últim partit dels tarragonins no va servir absolutament per a res.

Barreiro, doncs, és favorit per sortir a l’onze, juntament amb un Juan Delgado que, amb quatre gols anotats, és el segon màxim realitzador de l’equip, empatat amb Juan Muñiz, només una diana per sota d’Ike Uche. Juan Merino té tota la setmana per davant per acabar de pensar l’onze amb el qual sortirà a jugar al Zorrilla.

tracking