Diari Més

Guanyar per tornar a començar

El CF Reus vol tornar a assaborir la victòria

El CF Reus vol tornar a celebrar un triomf.

El CF Reus vol tornar a celebrar un triomf.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus vol acabar d'una vegada per totes amb la mala ratxa de resultats. No és que l'equip estigui preocupat per la seva situació a la classificació, ni molt menys, sinó més aviat que els de Natxo González volen tornar a assaborir el triomf, tal com feia habitualment a principis de temporada.

Dos mesos sense guanyar cap partit són moltes setmanes, massa dies i, per aquest motiu, els reusencs s'han encomanat per tornar de l'Heliodoro Rodríguez López amb els tres punts al sac. No serà una missió senzilla, ja que aquest és un dels camps més complicats de la categoria de plata, però els de Natxo ho intentaran fins el final.

36 punts suma un CF Reus que, actualment, no pateix per la seva situació, ja que el descens encara és lluny. Diferent és el moment d'un Tenerife que, amb 46 punts, és un aspirant clar a la zona de promoció d'ascens.

No podrà alinear Natxo a dos dels lesionats habituals, com són Álex Albístegui i Vitor Silva, i tampoc estarà a disposició David Querol, lesionat aquesta setmana i que no entrarà a la llista.

Així, Natxo podria tornar a apostar pel 4-3-3 de l'altre diumenge contra el Girona, amb Edgar Badia a la porteria; els habituals en defensa (Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza i Ángel); Folch, López Garai i Marcos Tébar a la medul·lar; i Guzzo, Jorge i Máyor a dalt.

tracking