Diari Més

Merino: «Hem d'estar preparats per a qualsevol revés»

L'entrenador del Nàstic avisa que els mals resultats poden arribar

L'entrenador del Nàstic, Juan Merino.

Juan Merino: «Signo 4 punts dels pròxims 6»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino, entrenador del Nàstic, confia que el seu equip pugui derrotar demà a l'Elx al Nou Estadi (20 hores). Tot i això, ha avisat a tothom que els resultats que està aconseguint el Nàstic no són normals, tenint en compte d'on ve l'equip. «Hem d’estar preparats per a qualsevol revés que pugui tenir l’equip», ha apuntat Merino, qui ha definit el duel contra els il·licitans «el partit és una final més. Venim d’una dinàmica força bona, però qualsevol victòria et dóna molta llibertat per a poder treballar».

També ha explicat Juan Merino que podria haver-hi canvis a l'onze, ja que algun jugador, com és el cas de Daisuke Suzuki, no està al seu nivell. «Durant la temporada hi ha alts i baixos d’alguns jugadors i l’entrenador pot fer canvis per donar algun toc d’atenció als seus jugadors», ha explicat, tot assegurant que Cordero, amb una fractura al nas, podrà jugar: «No hi ha problema perquè pugui entrar a la convocatòria, podrà jugar amb màscara».

Sobre el rival, ha especificat que «l’Elx és un dels millors equips ofensivament de la categoria, però que també acostuma a encaixar gols. És un equip alegre que també domina el joc a pilota aturada».

Finalment, ha parlat sobre el que ell creu que ha de ser el més important en el futbol. «En el futbol professional, primer estan els resultats; segon, els resultats i, tercer, els resultats. De vegades, preparo un partit on sé que el joc no serà bonic, però on intento treure un bon resultat», ha sentenciat.

tracking