Diari Més

Al CBT se li ennueguen els partits que acaben en pròrroga

Els de Berni Álvarez només han pogut guanyar un dels quatre duels que s’han decidit en el temps extra en el que va de temporada

Dani Martínez intenta marxar d'un rival amb la complicitat de Ferran Torres.

Al CBT se li ennueguen els partits que acaben en pròrrogaJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet va perdre a Navarra, el passat divendres, el seu tercer partit amb pròrroga de la temporada. Un partit igualat en el qual el CBT va anar per davant molts minuts, i que finalment es va escapar per detalls.

Per desgràcia, és un guió molt repetit aquesta temporada per a l’equip de Berni Álvarez. I és que el CBT és l’equip que més pròrrogues ha jugat en tota la temporada. Fins a cinc en quatre partits. Sammic ISB, Albacete i Navarra podrien haver passat a formar part de les victòries cebetistes si la fortuna hagués ajudat a què entrés l’últim tir que hagués evitat la pròrroga, però això no va passar en cap dels tres partits. Va arribar la pròrroga i, amb ella, els nervis, algunes decisions equivocades i les derrotes.

L’última derrota en la pròrroga va arribar el divendres passat, en un partit en el qual els tarragonins van demostrar orgull i qualitat per plantar-li cara a un equip fort com Navarra, el CBT es va sobreposar a la baixa de Orion Outerbridge per jugar sense complexos a l’equip navarrés. Tot i això, l’extraordinari encert del veterà Iñaki Narros va portar el partit a la pròrroga, on els navarresos van imposar la seva major rotació per portar-se el partit.

Un cas molt semblant va passar en la segona jornada de Lliga. L’actual líder de la competició, Sammic ISB, va visitar el Serrallo per buscar la segona victòria lliguera. Era l’estrena del CBT a casa i l’equip va voler mostrar la seva millor versió, i ho va fer. El CBT va plantar cara en tot moment a l’equip basc i va lluitar fins a l’últim minut per la victòria, però una vegada més la botzina final va donar lloc a la pròrroga, i allí el Sammic es va imposar per tres punts.

És possible que la més dolorosa sigui la derrota a Albacete. En aquesta ocasió la mala sort va aparèixer per partida doble. Partit dur, en una pista sense parquet i amb un rival directe. El CBT es va refer d’un mal primer quart i va aconseguir iniciar l’últim amb la igualtat en el marcador. Intercanvi de cistelles i bones defenses en tots dos costats de la pista.

A falta de dos minuts pel final i amb el CBT dos punts per sota, el blau Xavi Hernández va rebre un fort cop que el va tenir més de mitja hora al terra del pavelló esperant l’ambulància. Quan es va reprendre el partit, el CBT va aconseguir empatar-lo i portar-lo a la pròrroga. El temps extra va acabar en empat i el duel es va decidir en una segona pròrroga, amb dos jugadors expulsats per faltes i un altre a l’hospital. L’equip va tornar a plantar cara, però Albacete es va acabar emportant el partit per dos punts de diferència.

Només una

El CBT només ha pogut gaudir del sabor d’una victòria amb pròrroga una vegada durant la temporada. El dia de la presentació, davant d’un pavelló ple, el quadre tarragoní va aconseguir remuntar un desavantatge de 18 punts al descans per emportar-se una victòria èpica. Un triple de Dani Martínez va portar el partit a la pròrroga. Un CBT crescut va aconseguir guanyar un partit que semblava perdut.

La joventut dels jugadors ha pogut jugar en contra seva en aquest tipus de partits, on una cistella o un error poden decidir el resultat. Molts finals ajustats en els quals el CBT no ha pogut sumar. Dels onze partits disputats pel CBT que s’han decidit per 8 o menys punts, els blaus han aconseguit guanyar en tres, i han perdut els altres vuit. Una dada dura però que demostra la capacitat per competir dels tarragonins contra qualsevol rival.

tracking