Diari Més

Prat Triatló i CN Montjuïc guanyen el XIV Duatló Ciutat de Reus

La prova tornava de la mà del CN Reus Ploms després d’un any d’aturada

Un moment de la competició.

Prat Triatló i CN Montjuïc guanyen el XIV Duatló Ciutat de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Prat Triatló 1994 va endur-se aquest diumenge la catorzena edició del Duatló Ciutat de Reus per clubs, que arrencava puntual a les deu del matí des de les instal·lacions del CN Reus Ploms. Víctor Álvarez, Fernando López, Marc Cunyat i Genís Grau són els integrants de l’equip que va coronar-se a la prova reusenca. En segona posició va classificar-se el CN Montjuïc mentre que el Tricbm completava el podi, en tercer lloc.

El CE Rayoteam era quart al tancament de la seva participació i el CN Mataró acomiadava la prova en la cinquena plaça. Pel que fa al club amfitrió, el CN Reus Ploms, els seus esportistes –Xavier Torrades, Josep Viladoms, Francisco Javier Grima i Martí Moreno– quallaven una meritòria onzena posició a la classificació final.

En total, hi van participar fins a 55 equips, a aquesta prova que anualment se celebra a la capital del Baix Camp, amb el suport de la Federació Catalana de Triatló i de la mà del CN Reus Ploms. En l’anterior temporada, però, el Duatló Ciutat de Reus havia viscut un impàs que quedava ara enrere amb la represa de la cita, aquest diumenge.

Amb circuits completament renovats i amb una participació rècord, Reus va poder viure una trepidant matinal esportiva on es disputava el Campionat Nacional de Catalunya de Duatló per Clubs . Per a l’edició del seu vint-i-cinquè aniversari, l’històric organitzador de la prova i dirigent esportiu Pitu Casanovas, espera poder portar per segona vegada a Reus, el Campionat d’Espanya de la modalitat, tal com confirmava ahir la Federació Catalana de Triatló.

Èxit de participació

Si Prat Triatló 1994, CN Montjuïc i Tricbm van ocupar els primers llocs del podi en la categoria masculina, en femenina l’equip guanyador va ser el CN Montjuïc. En el seu cas, el grup el formaven Dolça Ollé, Laia Conesa i Anna Flaquer.

En segona posició, per darrere del CN Montjuïc, van quedar les esportistes del Alsolut Sport, mentre que la tercera plaça va anar a parar a mans del Club Triatló Granollers en una matinal esportiva que es va poder tornar gaudir a la ciutat. En el cas de les dones, l’equip del CN Reus Ploms va millorar les registres que havien aconseguit els seus companys.

Així, va classificar-se en setena posició, integrat per Pilar Rus, Carmen María Rodríguez i Montserrat Cinca. D’equip femenins en van participar, en total, prop d’una vintena.

tracking