Diari Més

No hi ha res que espanti a aquest CF Reus

El totpoderós Girona visita aquesta tarda l'Estadi Municipal (18 hores) amb vuit victòries en els deu darrers partits jugats

Tebar, a l'esquerra i Querol, a la dreta, durant un entrenament.

No hi ha res que espanti a aquest CF ReusXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus no s'espanta passi qui passi per l'Estadi Municipal. És cert que els de Natxo González no estan travessant, precisament, el seu millor moment, però això no vol dir que hagin de baixar el cap quan el Girona es planti sobre la gespa.

A partir de les sis de la tarda, CF Reus i Girona mesuraran forces en un duel que, tot i la diferència classificatòria entre els dos, es preveu molt igualat. És un partit entre un CF Reus que, amb 36 punts, s'ha afiançat a la mitja part de la taula classificatòria, i un Girona que, amb 55, té ja un peu a Primera Divisió, ja que la distància amb la resta de perseguidors és gran.

Natxo González té clar quin serà l'onze que sortirà a competir contra els gironins, encara que, com sempre, no ha donat pistes. L'entrenador podria canviar a un sistema amb tres migcampistes purs, i renunciar a un dels mitges puntes, ja que el Girona és un equip que obliga a treballar molt a la zona ampla.

On no hi haurà variacions és a la porteria, on Edgar Badia parteix com a titular. Per davant, els quatre de sempre: Alberto Benito, Jesús Olmo, Pichu Atienza i Ángel. En el centre del camp, aquest tercer home, que acompanyaria als incombustibles López Garai i Ramon Folch, seria Marcos Tébar. Així, només quedarien tres llocs lliures. El del «9», per a Máyor, la banda dreta podria ser per a Jorge i, l'esquerra, per a Querol, Carbia o Haro.

tracking