Diari Més

Merino: «Estem per damunt del que pensàvem en arribar»

L'entrenador del Nàstic avisa que «el perill encara no ha passat»

Juan Merino

Juan MerinoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino, entrenador del Nàstic, ha confessat aquest migdia en la prèvia del duel contra el Sevilla Atlètic (diumenge, 16 hores, Sánchez Pizjuán) que l'equip està per sobre, amb les xifres a la mà, del que pensava fa dos mesos, quan va agafar el relleu de Vicente Moreno. «Estem per damunt de tot el que pensàvem en punts i en partits. Tot i això, el perill no ha passat», va manifestar l'entrenador.

El tècnic grana ha puntualitzat que ja no el preocupen les situacions que el van portar, la setmana passada, a criticar comportaments de la seva plantilla. «La setmana passada sí que estava una mica preocupat, però aquesta setmana han treballat molt bé», ha dit, tot afegint que «estem tranquils i estan entrenant molt bé».

Sobre el rival, ha comentat que «espero trobar-me un equip incòmode. Està en una posició còmoda a nivell classificatori i té jugadors importants, com són el cas d’Ivi, que també està marcant gols, o Curro». «És un equip poderós al seu camp, on es troba força còmode. Hem de fer moltes coses bé per guanyar», ha apuntat.

Pel seu passat bètic, «sempre són partits amb connotacions especials. Sóc una persona molt respectuosa envers l’afició del Sevilla. Sóc entrenador del Nàstic, i tinc les mateixes ganes de guanyar al camp del Sevilla Atlètic que el d’altres que hem visitat».

«Per a nosaltres han de ser un mirall els equips que han travessat una gran ratxa, i després l’han vist tallada. Volem agafar-nos al tren de màxima velocitat i augmentar la distància el màxim possible amb el descens», ha avistat, tot posant èmfasi en què, de moment, el Nàstic no pot aspirar a altra cosa que no sigui la permanència: «En el meu cap no està. L’objectiu és allunyar-nos el màxim del lloc on som»

tracking