Diari Més

Poliesportiu

L'Eternal Running dels Pallaresos escalfa motors amb un vídeo promocional

La prova, que tindrà lloc el 2 de juliol, presenta un recorregut amb 80 obstacles

La presentació va tenir lloc aquest dijous.

Els Pallaresos aposta per l'espectacularitat de l'Eternal RunningCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu quilòmetres de recorregut amb 80 obstacles ben diversos. Aquestes són les dues premisses bàsiques de l'Eternal Running Invencible, la cursa que arribarà el pròxim 2 de juliol als Pallaresos.

Es tracta d'una competició que celebra diverses curses al llarg de l'any i que el 2016 va acumular més de 250.000 participants arreu del món. L'objectiu d'aquesta competició és, segons els organitzadors, «promoure l'esport d'una forma distreta, com un repte de superació, sacrifici i sobretot diversió». El tipus d'obstacles que els corredors es van trobant són ben diversos: contenidors, rases de fang, filats, camions de palla, obstacles inflables, zona d'escuma, 'el tsunami', o un tobogan de 6 metres.

La cursa té una finalitat solidària, ja que a través de la seva fundació s'ajuda en diferents projectes humanitaris que permeten la construcció d'escoles per nens de països subdesenvolupats, es contribueix a augmentar les existències als bancs d'aliments, o s'ajuda a apadrinar animals en perill d'extinció.

La regidoria d'Esports dels Pallaresos ha realitzat un vídeo per promocionar el certamen esportiu on apareixen diverses personalitats del territori. Aquest es pot veure a continuació:

Les característiques de la competició, que combina esport i molta diversió, és que els participants hauran de superar 80 obstacles, bales de palla, inflables, rases de fang, escuma o boles de paintball, entre d’altres, que ficaran a prova les habilitats dels corredors. Una altra singularitat de la cursa són les disfresses. I és que els corredors que vulguin, poden anar disfressats, i d’aquesta manera els participants més ràpids tindran premi, però també les disfresses més originals i divertides. Així doncs, la cursa va adreçada als runners però també a totes les persones, edats o condicions físiques. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la web de la prova.

tracking