Diari Més

Orion Outerbridge, del CBT, romandrà entre dues i tres setmanes de baixa

Les proves descarten un trencament en els lligaments del turmell del jugador americà, que pateix un esquinç de grau 2

Orion Outerbridge, durant un partit amb el CBT. L'americà és clau de cara a les aspiracions de permanència.

Orion Outerbridge, del CBT, romandrà entre dues i tres setmanes de baixaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona està d’enhorabona, ja que un dels seus jugadors franquícia, Orion Outerbridge, no es perdrà el que resta de temporada, com podria haver succeït després de la lesió patida durant el partit contra el Valladolid, aquest cap de setmana.

El jugador es va sotmetre aquest dimarts a la tarda a una ecografia, la qual va descartar qualsevol lesió greu en el turmell dret. Orion pateix un esquinç de grau 2 al turmell, la qual el mantindrà apartat de les pistes de bàsquet durant dues setmanes i, segons les estimacions del club, tornarà en el duel contra Cambados, a pista contrària, d’aquí a vint dies. Outerbridge ha començat ja el tractament de fisioteràpia i treballa a contrarellotge per poder estar al cent per cent.

Per altra banda, ha parlat per la pàgina web del club Chuso, el qual s’ha convertit en un dels ídols del Serrallo, tot i portar dos mesos a l’entitat tarragonina.

És un d’aquests jugadors que no mira les estadístiques personals, únicament el marcador. Màxima intensitat en defensa, rapidesa en atac i valentia per jugar amb contacte contra jugadors molts més forts que ell.

Aquesta és la carta de presentació d’un jugador que en els nou partits que porta a Tarragona ja és un dels més utilitzats per Berni Álvarez. La seva arribada a Tarragona no va ser fàcil, ja que els problemes de lesions que aleshores ja tenia el CBT van obligar a Chuso a haver d’escurçar el seu termini d’adaptació al club. Gairebé 20 minuts en el primer partit amb la samarreta blava. La casualitat va voler que el primer partit ho disputés contra el seu ex equip, el Fundación Lucentum, on l’any passat va compartir vestuari amb Xavi Hernández. Chuso valora així la seva arribada al CBT «Jo tenia gent coneguda dins del club que m’havia parlat molt bé del CBT, a més és un club conegut en la lliga. La possibilitat de poder ajudar i la trucada de Berni em va fer més fàcil prendre la decisió».

Chuso ha de ser un dels jugadors que ajudin al CBT a assolir aquesta tan ansiada permanència a la LEB Plata, la qual ha passat de ser una odissea a una realitat.

tracking