Diari Més

La meitat de gols del Nàstic de Merino arriben a pilota aturada

De les tretze dianes que ha marcat l’equip amb l’andalús a la banqueta, sis són després d’un córner o una

Bruno Perone celebra enèrgicament el gol anotat aquest diumenge al Nou Estadi contra el Còrdova.

La meitat de gols del Nàstic de Merino arriben a pilota aturadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moltes coses estan canviant al Gimnàstic de Tarragona. Els resultats de l’equip en les darreres jornades estan sent brillants, tant que la zona de descens ha quedat ja a tres punts tot i estar més de mitja vida a la darrera posició de la taula classificatòria. Les quatre incorporacions que ha realitzat el club grana, a banda de les baixes que ha donat al llarg d’aquest mercat d’hivern han donat el seu resultat. L’equip ha canviat completament la seva cara, el seu joc, la seva efectivitat i, sobretot, la seva situació classificatòria.

Un dels factors que ha ajudat al Nàstic a sortir del pou ha estat la millora de cara a porteria. Tot i això, el que més sorprèn és la gran quantitat de dianes que han arribat a pilota aturada des del relleu a la banqueta. No va tenir sort ni encert el Nàstic 2016-17 amb Vicente Moreno en accions a pilota aturada. Només es recorden els gols de falta directa de Juan Muñiz, però l’equip no aconseguia fer-se un forat en el marcador en faltes indirectes o en accions de córner.

Sorprèn que, de les tretze dianes que ha anotat el Nàstic de Merino, sis han arribat en accions a pilota aturada. Una autèntica bestiesa i, també, la certificació que el Nàstic ha millorat en un registre vital per treure els partits endavant, sobretot aquells que s’encallen i que, per joc, costa arribar a l’àrea contrària. El caseller de dianes a pilota aturada va arribar en el segon duel amb Merino. El Nàstic va empatar (1-1) a La Condomina contra l’UCAM Múrcia, gràcies al rebot d’un córner que cau a peus de l’ara lesionat Luismi, qui va foradar la xarxa contrària.

En el següent partit, el disputat a Lugo, 2-3 a favor del Nàstic, amb dos dels tres gols procedents de faltes laterals. En el primer, la fregava Achille Emaná i la rematava al fons de la xarxa el seu germà Stephane i, en el segon, Achille rematava a centrada de Gerard Valentín. Ja en van tres. El quart, en la gran decepció que va suposar el Nàstic-Alcorcón (1-1). Centrada de Tejera de falta, la pentina Bruno Perone i remata, arribant amb tot, Juan Delgado. Aquesta diana va suposar un punt que va acabar sent decebedor, però que sembla que esdevindrà molt important.

El cinquè, de Suzuki, a Saragossa. En la victòria del Nàstic a La Romareda (1-2), el gol del deliri va arribar també en una acció on la pilota no estava en moviment. Va ser en un córner, botat a l’esquerra de l’exgrana Saja. S’elevava Xavi Molina per pentinar-la amb la força exacta perquè aparegués Suzuki, i foradés la xarxa. I, l’últim, el d’aquest passat diumenge, en el marc del Nàstic-Còrdova. En una falta botada pel cervell i assistent Sergio Tejera, es quedava sol Bruno Perone qui, saltava, sense oposició, i marcava passant l’esfèrica per sobre del porter rival. Que no s’aturi la festa.

tracking