Diari Més

El CF Reus esprem al màxim el seu únic reforç al mercat hivernal

El migentre Marcos Tébar, que va debutar cinc dies després que s’anunciés el seu fitxatge, no s’ha perdut cap partit i acumula prop de 130 minuts

Tébar, durant el primer enfrontament que va disputar com a roig-i-negre, el 5 de febrer.

El CF Reus esprem al màxim el seu únic reforç al mercat hivernalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció esportiva li va fer un lloc a la plantilla roig-i-negra el 31 de gener com a l’únic reforç hivernal i en rorma d’un 6 que propiciés el descans de López Garai, un dels futbolistes que més minuts acumula aquesta temporada a les ordres de Natxo González. Des que firmés el contracte que el lliga al CF Reus fins a final de temporada, però, Marcos Tébar no ha caigut de la convocatòria i ha tingut minuts en les cinc jornades disputades, una d’elles com a titular. El debut que va afrontar, precipitat però solvent, al sisè dia d’estada a Reus i contar el Getafe (1-1), va col·locar-lo a la roda tot i acumular setmanes sense competir pel desenllaç de la lliga índia d’on provenia. Numància, Cadis, Oviedo i, dissabte passat, Rayo, han vist el madrileny damunt la gespa.

El rendiment és bo, ha estat molt ràpid i fa bones les paraules del propi migcampista que, en la seva posada de llarg com aroig-i-negre, ja assegurava que «per les meves característiques, em serà fàcil adaptar-me a aquest equip». Tot i que molt probablement amb una nova aventura a l’estranger lligada per quan conclogui aquesta etapa, la segona volta, a la capital del Baix Camp, Tébar està esprement al màxim les seves capacitats en un moment en què l’equip s’esforça per oferir la seva millor cara.

Per o amb López Garai

Fins ara, Tébar ha acumulat un total de 135 minuts al terreny de joc. Fins a 61 d’aquests els sumava a Anduva, en la cita posterior a l’expulsió, precisament, de López Garai, la qual propiciava l’estrena del fitxatge d’hivern davant l’afició el 5 de febrer. Marcos i Aritz, amb tot, també han compartit espai al verd: contra el Cadis, l’entrenador va mantenir-los ambdós en fer entrar l’ex del Delhi Dynamos al minut 82 com a recanvi de Guzzo i encara amb el 0-0 definitiu a l’electrònic.

El centrecampista, qui ha recalat a Reus sota el desig de tornar al futbol estatal després del periple per la Índia –el segon fora de les fronteres de l’Estat, on ja havia competit amb el Brentford londinenc–, travessa un bon moment com a roig-i-negre- «Ha estat a l’alçada del que requeria aquest partit i amb tan pocs dies d’entrenament», valorava l’entrenador del CF Reus en relació al paper de Tébar un cop finalitzat l’enfrontament amb el Getafe. El jugador corresponia el gest i deia, pocs dies més tard, que «vaig intentar seguir les pautes que ell m’havia donat, com a migcentre, al descans, i vam aconseguir un punt».

Marcos Tébar (Madrid, 1986), a qui Parés definia al moment d’enrolar-se al CF Reus com «un 6 amb bona sortida de pilota, que a nivell defensiu acostuma a ser tàctic i a estar ben col·locat, en una posició semblant a la que té López Garai i que en alguna situació puntual pot actuar de 8», assoleix així l’objectiu de veure’s de nou competint a casa, almenys fins al desenllaç d’aquesta campanya, en un equip en què està comptant i molt ara que es prepara per afrontar la seva sisena jornada en roig-i-negre.

tracking