Diari Més

Possible agressió a un àrbitre en un partit de juvenils

Va ser a l'Arboç i els locals denuncien destrosses

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un àrbitre podria haver estat motiu d'agressió durant el partit Base l'Arboç CF-CE Constantí d'aquest dissabte dia 4 de març.

Es tractava d'un partit corresponent al grup 10 de Segona Divisió de juvenils, que es va suspendre abans d'hora perquè l'àrbitre, David Menor Arenas, del col·legi de Vilafranca, va suspendre l'enfrontament.

El col·legiat va expulsar a quatre futbolistes del conjunt visitant i, segons apunten des del Base l'Arboç, va començar una persecució al col·legiat que, algunes fonts, apunten a què hauria acabat en agressió.

Els Mossos d'Esquadra es van presentar al lloc dels fets i, a banda d'aquesta possible agressió, l'Arboç denuncia que algun o alguns jugadors del club visitant va provocar destrosses al camp. Entre d'altres, haurien trencat el vidre inferior d'una porta i també haurien trencat una taula.

Aquest diari també ha parlat amb responsables del club visitant, els quals desconeixen si hi va haver qualsevol tipus d'agressió, però es queixen de l'actitud del col·legiat durant el partit. «Va expulsar un dels nostres jugadors perquè li va dir textualment: Ves a menjar macarrons!», expliquen des del club tarragoní.

Us mostrem un vídeo en el qual es pot veure una part del que va succeir a l'Arboç.

El vidre trencat-

Possible agressió a un àrbitre en un partit de juvenilsDiari Més

La taula trencada.

Possible agressió a un àrbitre en un partit de juvenilsDiari Més

tracking