Dos joves del Club Atletisme Tarragona, primera i segon millors atletes de Catalunya

Mireia López s'ha proclamat campiona de Catalunya, i Javier Almale subcampió

Mireia López i Javier Almale, flamants campiona i subcampió de Catalunya.

Dos joves del Club Atletisme Tarragona, primera i segon millors atletes juvenils de CatalunyaCLUB ATLETISME TARRAGONA

Els atletes juvenils del Club Atletisme Tarragona Mireia López i Javier Almale es van proclamar, aquest dissabte, campiona i subcampió de Catalunya en les proves dels 60 metres tanques i 60 metres llisos, respectivament, en el Campionat de Catalunya juvenil. A més de la primera posició en els 60 metres tanques, Mireia López va quedar tercera en els 200 metres llisos del certamen, queva tenir lloc a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.

Amb aquests resultats el Club Atletisme Tarragona s'ha situat com a 14è en la classificació per clubs.

Per altra banda, l'altela del clubL. Marimón, va finalitzar en cinquena posició en el Campionat de Catalunya de Proves Combinades de pista coberta en categoria infantil, disputat també aquest dissabte a Sabadell.