Diari Més

El Nàstic vol aprofitar-se de la mala maror que hi ha a Saragossa

El Sarragossa és un polvorí després dels mals resultats, i el Nàstic el visita aquest vespre (20 hores)

Emaná, durant el partit contra el Numància al Nou Estadi.

El Nàstic vol aprofitar-se de la mala maror que hi ha a SaragossaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Saragossa és un dels equips que més problemes té a la Segona Divisió A. Un equip fet per pujar està més a prop de dalt que de baix i, a més, s'ha trobat amb què l'afició els està recriminant la mala temporada. Raúl Agné no està funcionant a la banqueta i la divisió és total a terres aragoneses.

D'aquestes circumstàncies se'n vol aprofitar el Nàstic, que visita La Romareda aquest vespre (20 hores) en un duel que ha de servir perquè els de Juan Merino sumin la segona victòria consecutiva en el que va de temporada i que, d'aquesta manera, deixin clar que l'equip ha resssuscitat.

El triomf de la passada setmana contra el Numància va ser més que profitós, ja que va servir perquè l'equip sortís de la cua de la classificació després de més de tres mesos de freqüentar-la. Guanyar avui, sempre depenent de resultats de tercers, podria significar que el Nàstic abandonés la zona de descens tot i que, segons va detallar el mateix Merino en la prèvia del duel, això és molt difícil que succeeixi. No perquè el Nàstic no estigui capacitat per derrotar el Saragossa, sinó perquè hi ha molts més equips implicats a la part baixa.

A Saragossa, el Nàstic es trobarà amb un vell conegut, com Diego Sebastián Saja, ara meta dels aragonesos. Ell ja va assegurar en una entrevista a aquest diari al llarg de la setmana que tenia moltes ganes de tornar a veure als seus excompanys i de saludar-los després de passar mitja temporada a Tarragona.

L'onze de Merino

Alguna cosa ja va desvetllar Merino durant la roda de premsa prèvia al partit, com que, segurament, no jugaria amb un «9» estàtic, de forma que Achille Emaná i Juan Delgado apunten a la titularitat en el 5-3-2 que tornarà a dibuixar l'entrenador del Nàstic.

Reina es mantindrà a la porteria i, en el lateral dret, presumiblement jugarà Lobato, encara que Gerard Valentín ha entrat a la convocatòria i també té opcions. A l'esquerra, com sempre, Mossa. A l'eix, com que no s'ha recuperat de la seva lesió Bruno Perone, els tituars seran Iago Bouzón, Djetei i Daisuke Suzuki,

Luismi tornarà a la medul·lar, on no hi serà el sancionat Cordero. Sergio Tejera i Lévy Madinda seran els dos interiors. Completen la convocatòria el meta Dimitrievski i Xavi molina, Muñiz, Álex López, Giner i Barreiro.

tracking